Kesäpäivänseisauksen jooga ja iltasauna järjestetään keskiviikkona 21.6.2023 klo 20.00-23.00 Tampereella.

Kesäpäivänseisaus on vuoden pisin päivä ja osuu tänä vuonna Suomessa tarkalleen keskiviikolla 21.6.2023 klo 17:57. Aurinko laskee vasta klo 23 jälkeen, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia vuoden pisimmän ja valoisimman päivän viime hetkistä Näsijärven rannalla saunoen ja uiden.

Kesäkuun 21. vietetään myös Kansainvälistä Joogapäivää (https://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_of_Yoga), jota onkin hyvä juhlia joogan parissa. Lähipäivien energiat ovat siis voimakkaat ja otolliset joogaharjoitukselle ja meditaatiolle.

Illan ohjelma:

klo 20.00-21.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere

klo 22.00-23.00 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yleisellä vuorolla, hinta joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€

Sisäänpääsy joogaan klo 19.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.

Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti yleisellä vuorolla ja klo 22-23 vain tälle joogaryhmälle. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunatemppelin ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

– Earlybird 18.6.2023 asti

Jooga 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)

– Normaalihinta 19.6.2023 lähtien, jos paikkoja on vielä jäljellä

Jooga 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)

– Saunatemppeli maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyynnissä joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu+5€

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla (hinta 25€) 🧘‍♀️

Varaa siinä tapauksessa paikkasi etukäteen viimeistään 2h aikaisemmin suoraan Aquarian Yogan varausjärjestelmästä, jossa voit samalla myös maksaa tunnin https://www.aquarianyoga.fi/varausjarjestelma/ 🧘

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 /
Ari

Facebook-tapahtuma:

Kesäpäivänseisauksen jooga ja yöttömän yön saunatemppeli