Tampereen Soul of Sauna -tapahtumaviikon kunniaksi Aquarian Yoga ja Saunatemppeli yhdistää voimansa luodakseen kokonaisvaltaisesti rentouttavan elämyksen saunojille!
Ohjelmassa on ensin kundaliinijoogaa ja gongi-rentoutusta Om Yoga -koululla klo 18:30 alkaen, jonka jälkeen voi siirtyä Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta Saunakonkeleiden jurttasaunassa klo 20.30-22.
– Tiistai 6.6.2023 klo 18.30-22.00
ja
– Perjantai 9.6.2023 klo 18.30-22.00
Illan ohjelma:
– klo 18.30-20.00 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere
– klo 20.30-22.00 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yleisellä vuorolla, hinta joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€
Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Ilta aloitetaan kundaliinijoogalle ja gongi-rentoutuksella Om Yoga-koululla, josta siirrytään Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta Saunakonkeleiden kylpyrauhan temppelissä jurttasaunassa klo 20.30-22
Sisäänpääsy joogaan klo 18.15 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella. Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.
Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.
Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti ja saunomme siellä hiljaisella yleisellä vuorolla. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.
Varaa paikkasi ja osta lippu joogaan verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/
Hinnat
– Jooga 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)
– Saunatemppeli maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyynnissä joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu+5€
Voit halutessasi maksaa joogan myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.
HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla (hinta 25€) . Varaa siinä tapauksessa paikkasi etukäteen viimeistään 2h aikaisemmin suoraan Aquarian Yogan varausjärjestelmästä, jossa voit samalla myös maksaa tunnin https://www.aquarianyoga.fi/varausjarjestelma/ 🧘
Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!
Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari
Facebook-tapahtuma:
Sydämen jooga & Saunatemppelin sielu