Aika: Keskiviikko 30.8.2023 klo 20-23
Elokuu alkoi tänä vuonna täydellä kuulla ja se myös päättyy täyden kuun yöhön.
Ilmiöstä käytetään nimitystä blue moon. Kaksi kertaa kuukauden aikana nouseva täysikuu ei ole tavattoman harvinaista, mutta ei myöskään välttämättä jokavuotista.
Blue moon -nimitys on peräisin kansanperinteestä. Blue moon -nimitystä käytetään myös, kun halutaan kuvata harvinaista tapahtumaa. Englanninkielessä tunnetaan sanonta ”once in a blue moon”.
Elokuun toinen täysikuu on tarkalleen torstaina 31.8.2023 klo 04:35 kalojen merkeissä, mutta tunnetusti täydenkuun voimakkaat energiat vaikuttavat jo useita päiviä ennen ja vielä pitkään varsinaisen tarkan täydenkuun hetken jälkeen.
Ensimmäinen elokuun täysikuu oli 1.8.2023 vesimiehen merkissä
Täysikuu on aina hyvä ajankohta kehon ja mielen puhdistamiselle joogaharjoituksen, meditaation ja gongi-rentoutuksen avulla. Illan kruunaa rauhallinen saunailta yksityisvuorolla Saunatemppelissä Rauhaniemessä.
Illan ohjelma:
klo 20.00-21.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere
klo 22.00-23.00 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yksityisellä vuorolla, hinta joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€
Sisäänpääsy joogaan klo 19.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.
Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.
Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.
Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti yleisellä vuorolla ja klo 22-23 vain tälle joogaryhmälle. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunatemppelin ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.
Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/
Hinnat
– Earlybird 26.8.2023 asti
Jooga 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)
– Normaalihinta 26.8.2023 jälkeen, jos paikkoja on vielä jäljellä
Jooga 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)
– Saunatemppeli maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyynnissä joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu+5€
Voit halutessasi maksaa joogan osuuden myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.
HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla (hinta 25€) 🧘‍♀️
Varaa siinä tapauksessa paikkasi etukäteen viimeistään 2h aikaisemmin suoraan Aquarian Yogan varausjärjestelmästä, jossa voit samalla myös maksaa tunnin https://www.aquarianyoga.fi/varausjarjestelma/ 🧘
Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!
Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari
Facebook-tapahtuma:
”Elokuun ”blue moon” täydenkuun jooga ja saunatemppeli”