Aika: Lauantai 30.9.2023 klo 11-14
Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, kerros 4B
Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin. Syyskuun lopun tanssit pidetään uudella upealla Shen Gardenin salilla Tampereen Finlaysonin alueella.
Shaktitanssin virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meidät lempeästi hiljaisen mielen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja vapaasta itseilmaisusta. Tässä työpajassa pääset kokemaan shaktitanssiharjoituksen syvälliset vaikutukset yhdistettynä pitkään, solutasolla tasapainottavaan gongirentoutukseen. Lopuksi teemme harmonisoivan liikemeditaation mantran siivittämänä.
Työpaja sisältää seuraavat vaiheet:
– Alkupiiri
– Virittäytyminen alkumantralla
– Virtaava asanaharjoitus eli shaktivenyttelyt
– Seisomaharjoitukset
– Vapaa tanssi
– Syvärentoutus gongin äänivärähtelyssä
– Liikemeditaatio
– Hiljainen meditaatio
– Harjoituksen päätös loppumantralla
– Loppupiiri
Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista. Pukeudu mukaviin, liikkumisen salliviin vaatteisiin, ota mukaan vesipullo. Salilta löytyy joogamattoja sekä vilttejä.
Työpajan fasilitoivat yhdessä Siri Vedya ja Ari Marjamäki, tietoinen pariskunta, joita yhdistää rakkaus joogaan, tanssiin ja parantavaan työhön. Siri Vedya on kundaliinijoogan ja shaktitanssin opettajakouluttaja ja parantaja Helsingistä. Ari on kundaliini- ja yinjoogaopettaja sekä gong-rentoutusohjaaja Tampereelta, ja valmistumassa myös shaktitanssin opettajaksi – ensimmäisenä miehenä Suomessa.
Aikaisen varaajan liput tarjolla 24.9.2023 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/aquarianyoga/
– 51€ (early bird-alennettu normaalihinta)
– 45€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: shaktitanssi2023)
25.9.2023 jälkeen, mikäli paikkoja on vielä jäljellä:
– 61€ (normaalihinta)
– 55€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat)
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta, mikäli perut osallistumisesi. Sairastapauksissa voit luovuttaa paikkasi ystävälle.
Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi!