Aika: Lauantai 23.9.2023 klo 20-23
Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3 B, Tampere
Syyspäiväntasauksen aikaan lauantaina 23.9.2023 päivä ja yö ovat täsmälleen yhtä pitkiä – myös ympäröivässä luonnossa kaikki on tasapainossa.
Syyspäiväntasaus on hyvä ajankohta tehdä tasapainottava joogaharjoitus ja meditaatio sekä nauttia gongi-rentoutuksen tasapainottavasta vaikutuksesta.
Rauhallinen ja ruuhkaton iltasauna Rauhaniemen kansankylpylän rannalla sijaitsevassa löylyrauhan Saunatemppelissä yksityisvuorolla kruunaa vielä illan rentouttaen kehon ja mielen lopullisesti Näsijärven kauniissa rantamaisemissa, joissa sielu lepää.
Illan ohjelma:
klo 20.00-21.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere
klo 22.00-23.00 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yksityisellä vuorolla, hinta joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€
Sisäänpääsy joogaan klo 19.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.
Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.
Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.
Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti yleisellä vuorolla ja klo 22-23 vain tälle joogaryhmälle. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunatemppelin ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.
Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/