Aika: perjantai 5.1.2024, klo 18:00-20:30

Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, kerros 4B

Haluatko aloittaa vuoden puhtaalta pöydältä? Kaipaatko kirkastusta siihen, mihin suuntaan olet kasvamassa? Sydäntalven ydin ja vuodenkierron alku ovat hedelmällistä aikaa kylvää tietoisen intention siemen uudelle luovalle syklille.

Loppiaisaaton shaktitanssityöpajassa laskeudumme lempeän liikkeen kautta yhteyteen luovan olemuksemme kanssa. Virtaava asanaharjoitus ja energiaa lataavat seisomaharjoitukset pohjustavat vapaaseen liikkeeseen heittäytymistä. Lopuksi syvärentoudumme, teemme liikemeditaation, ja asetamme hiljaisessa meditaatiossa intention uudelle vuodenkierrolle.

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin.

Työpaja sisältää seuraavat vaiheet:

– Virittäytyminen alkumantralla

– Virtaava asanaharjoitus eli shaktivenyttelyt

– Seisomaharjoitukset

– Vapaa tanssi

– Syvärentoutus

– Liikemeditaatio

– Hiljainen meditaatio

– Harjoituksen päätös loppumantralla ja loppupiiri

Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista. Pukeudu mukaviin, liikkumisen salliviin vaatteisiin ja ota mukaan vesipullo. Salilta löytyy joogamattoja sekä vilttejä.

Aikaisen varaajan liput tarjolla 29.12.2023 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

– 45€ (early bird-alennettu normaalihinta)

– 39€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: shaktitanssi2024)

29.12.2023 jälkeen, mikäli paikkoja on vielä jäljellä:

– 55€ (normaalihinta)

– 49€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: shaktitanssi2024)

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta, mutta se voidaan siirtää käytettäväksi saman opettajan online-kundaliinijoogatunneilla.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Kuva: Erika / Studio Metsä

 

OPETTAJAN ESITTELY

Siri Vedya on pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>) ja shaktitanssiopettaja (2012>), ja toimii myös opettajakouluttajana molemmissa lajeissa. Hänen opetuksensa ammentaa yli kahden vuosikymmenen intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja eri parantamistraditioiden opinnoista. Siri Vedyan kutsumus on luoda liikkeen ja meditaation kautta parantavia ja inspiroivia tiloja, joissa todellinen olemuksemme pääsee esiin. Viimeisten viidentoista vuoden aikana Siri Vedya on opettanut eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Hän on myös Meditative Healing™ -hoitaja, energiahoitaja sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.

www.facebook.com/sirivedyayoga

www.instagram.com/sirivedyayoga

www.shaktidanceacademy.online