Kalevalan päivän gongi-rentoutus

Aika: keskiviikko 28.2.2024 klo 19.00-20.00

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Tule hiihtolomaviikolla rentoutumaan kahden gongin voimakkaaseen värähtelyyn. Suomalaista kulttuuria juhlistavan Kalevalan päivän 28.2 kunniaksi hinta vain 22€/henki.

Ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi verkkokaupasta viimeistään tiistaina 27.2.2022, tilaa on rajoitetusti!
https://holvi.com/shop/aquarianyoga

Sisäänpääsy klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella. Gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi pienille lapsille ja raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Gongi on yksi maailman vanhimpia soittimia ja sen voimakasta äänivärähtelyä on käytetty jo tuhansia vuosia meditaation, rentoutuksen ja erilaisten äänihoitojen yhteydessä. Gongin äänivärähtely tasapainottaa mielen ja kehon toimintoja ja auttaa päästämään irti erilaisista jännitystiloista lempeästi, mutta tehokkaasti.

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja, shaktitanssiopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi) nimissä. Seuraa Aria facebookissa facebook.com/AquarianYoga ja instagramissa @aquarianyoga

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!