Aika: keskiviikko 5.6 klo 20–23

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Soul of Sauna -viikon kunniaksi spesiaali Jooga & Saunailta, jossa ilta huipentuu Tampereen sielukkaimman saunan Saunatemppelin rauhassa yksityisvuorolla auringonlaskun aikaan.

Ohjelmassa on ensin kundaliinijoogaa ja gongi-rentoutus Om Yoga -koululla klo 20:00 alkaen, jonka jälkeen voi siirtyä Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta yksityisvuorolla hiljaisessa Saunatemppelissä klo 22.00-23.00.

Joogaharjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja gongi-rentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.

Illan ohjelma:

– klo 20.00-21.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere

– klo 22.00-23.00 Rauhallinen iltasauna kylpyrauhan Saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yksityisellä vuorolla, hinta joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€

Sisäänpääsy joogaan klo 19.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen kansankylpylän kupessa sijaitseva jurttasauna – Saunatemppeli – korostaa saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Saunatemppeli on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.

Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti yleisellä vuorolla ja klo 22-23 vain tälle joogaryhmälle. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunatemppelin ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu +5€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

– Earlybird 2.6.2024 asti

Jooga 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

– Normaalihinta 3.6.2024 jälkeen, jos paikkoja on vielä jäljellä

Jooga 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

– Saunatemppeli maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyynnissä joko 10€ tai Rauhaniemen saunamaksu+5€

Voit halutessasi maksaa joogan osuuden myös liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla (hinta 25€) 🧘‍♀️

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla hiljaisen Saunatemppelin rauhassa!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 /
Ari

Facebook-tapahtuma:

”Soul of Sauna -viikon Jooga & Saunatemppeli”