Aika: sunnuntai 9.6.2024 klo 15-20

Paikka: Niemi-Kapeen tila, Teisko (Kapeenniementie 22, Tampere)

Soul of Sauna -viikon huipennuksena Jooga & Saunailta SAVUSAUNALLA terästettynä sunnuntaina 9.6.2023 klo 16-19 Teiskossa!

Ohjelmassa on perinteisesti kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus, jonka jälkeen rauhallinen savusaunailta Näsijärven rannalla, Niemi-Kapeen tilalla, ulkomailla Teiskossa. Tätä ylellisen rentouttavaa nautintoa ei kannata jättää kokematta!

Tämän Jooga & Saunalipun hintaan kuuluu tällä kertaa myös edestakainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta, lähtö klo 15.00 ja paluu noin klo 20. Mikäli et kuitenkaan tarvitse bussikuljetusta, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä info@aquarianyoga.fi, että voimme vapauttaa paikkasi bussissa.

Illan ohjelma:

– klo 15.00-16.00 Bussikuljetus Tampereen Rautatieasemalta Teiskoon

– klo 16.00-17.00 Kundaliinijooga & Gongi-rentoutus

– klo 17.00-18.30 Savusauna

– klo 19.00-20 Paluukuljetus bussilla Tampereen Rautatieasemalle

Joogaharjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja gongi-rentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.

Joogaamme tällä kertaa aivan savusaunan vieressä Niemi-Kapeen tilan viehättävän tunnelmallisessa juhlatilassa vanhan tallin ylisillä.

Joogan ja rentoutuksen jälkeen pääset nauttimaan illasta Niemi-Kapeen Savusaunassa ja Saunarannassa. Mukaan tarvitset oman uimapuvun sillä sauna on yhteinen kaikille.

Tarjolla illan aikana on pientä suolaista ja makeaa erillistä maksua vastaan. Voit ottaa halutessasi mukaan myös omia eväitä ja juomia kohtuudella. Rannan grillikodalla voi paistella vaikka makkaraa illan aikana.

Paikkoja tapahtumaan on vain rajallinen määrä, ilmoittaudu varaamalla jooga&sauna elämyksesi ja bussikyyti verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/ tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Mikäli maksat liikuntaetuudella, lähetä siitä ilmoittautumistieto myös sähköpostilla info@aquarianyoga.fi

Hinnat (sisältävät joogan, savusaunan ja meno-paluu bussikuljetuksen):

– 2.6. asti ennakkovaraajan hinta 45€ / 39€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat, alennuskoodi joogasavusauna2024)

– 3.6. alkaen normaalihinta 55€ / 49€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat, alennuskoodi joogasavusauna2024)

Katso lisätietoja Facebook-tapahtumasta ”Soul of Sauna -viikon Jooga & Savusauna Teiskossa”

Lämpimästi tervetuloa kokemaan rauhallinen joogahetki Teiskossa ja Niemi-Kapeen Savusaunan pehmeät löylyt ja Saunarannan tunnelma!

Lisätiedot: info@aquarianyoga.fi, +358 400 883715 / Ari