Chakrojen tanssi – shaktitanssin työpaja

 

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Mantramusiikin tahtiin tehtävät virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meidät lempeästi meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja luovasta itseilmaisusta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava ja harmonisoiva gong-rentoutus ja liikemeditaatio.

 

 

Tässä työpajassa tutustutaan shaktitanssiin sen kahdeksan vaiheen kautta, erityisesti keskitymme tutkimaan ja tasapainottamaan kahdeksaa chakraa eli energiakeskusta. Työpaja sopii kaikille joogasta ja tanssista kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: sunnuntai 4.10.2020 klo 11-14

Paikka: Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D, Tampere

Kurssimaksu: 45€ / 39€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi: chakrojentanssi2020) verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Ota mukaan ainakin oma joogamatto, viltti loppurentoutusta varten sekä vesipullo.

 

Työpajan ohjaa sertifioitu shaktitanssi- ja kundaliinijoogaopettaja Siri Vedya Ekroos. Helsinkiläissyntyinen Siri Vedya kiinnostui jo nuorena henkisyydestä ja tutustui joogaan opiskeluaikanaan vuonna 2001. Kundaliinijoogan hän löysi muutamaa vuotta myöhemmin asuessaan Etelä-Amerikassa. Kundaliiniperinteestä ammentava shaktitanssi oli rakkautta ensi kokemalla vuonna 2007 – yhdistyyhän siinä ainutlaatuisella tavalla tasapainottava joogaharjoitus, ihana mantramusiikki ja tanssin luovuus.

 

Kundaliinijoogaa Siri Vedya on opettanut vuodesta 2008 ja shaktitanssia vuodesta 2010. Joogan opettamisen ohella hän on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan erilaisissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, empaattiseksi ja selkeäksi.

– shaktitanssiopettaja ja opettajakouluttaja (Professional Trainer-taso, Shakti Dance Academy)

– kundaliinijoogaopettaja (tasot 1 ja 2, KRI) sekä opettajakouluttaja (Associate Trainer-taso)

– Meditative Healing™ -hoitaja

Lisätiedot: sirivedyakaur@gmail.com ja info@aquarianyoga.fi, +358 400 883715 / Ari

Facebook-tapahtuma: ”Chakrojen tanssi – shaktitanssin työpaja”
https://www.facebook.com/events/1528838997306158/