Shakti Dance Teacher Training Finland 2023-2024

 

Seuraava shaktitanssin opettajakoulutus Suomessa käynnistyy marraskuussa 2023

 

🌸 Opettajakoulutus on noin vuoden mittainen syväsukellus shaktitanssiin ja omaan itseesi. Koulutus järjestetään Helsingissä, Tampereella ja osittain online.

Edellisestä koulutuksesta juuri valmistunut shaktitanssin opettaja kertoo kokemuksestaan:
”Koulutus on ollut parasta mitä minulle on tapahtunut lasten saannin ja puolison tapaamisen jälkeen. Koulutuksen aikana on tapahtunut niin iso muutos itsessäni, että en voi kuin olla syvästi kiitollinen. Uskon, että teho perustuu päivittäisiin kotitehtäviin ja upean vertaisryhmän voimaan sekä erittäin osaaviin opettajiin ja koulutuksenjärjestäjiin.
Koulutus on upeasti rakennettu ja teoriapuoli erittäin antoisaa ja menee tarpeeksi syvälle tasolle. Sain elinikäisiä ystäviä, rakkaita muistoja ja ensimmäistä kertaa sain turvallisessa ilmapiirissä tilaisuuden kohdata useita pelkojani ja käsitellä niitä. Aivan mielettömän upea mahdollisuus❤️.”
– Katariina Tara Arjan @inkarna_valmennus
Seuraavassa lisää edelliseen koulutukseen osallistuneiden palautteita

🌸 Kouluttajina Shaktitanssin luoja Sara Avtar (Shakti Dance), shaktitanssin Suomeen tuonut Sat Darshan Lafontaine (pääkouluttaja, Yoga Lafontaine ) sekä ainoa Suomessa asuva shaktitanssin opettajakouluttaja Siri Vedya. Koulutuksen järjestäjänä toimii Aquarian Yoga / Ari Marjamäki.

 

 

Tilaa koulutuksen info-paketti lataamalla tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteesta shaktidance@aquarianyoga.fi

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan koulutukseen 🙏