Shakti Dance Teacher Training Finland 2023-2024

 

Seuraava shaktitanssin opettajakoulutus Suomessa käynnistyy marraskuussa 2023

 

Meillä on ilo kutsua sinut shaktitanssin eli tanssin joogan opettajakoulutukseen, vuoden mittaiselle matkalle elämänvoiman ja luovuuden lähteille! 🌸✨
Mitä opettajakoulutus tarjoaa sinulle?
✨ Sukellat syvälle shaktitanssin kokemuksellisuuteen sekä harjoituksen filosofisiin ja energeettisiin periaatteisiin
✨ Opit valjastamaan ja tasapainottamaan elämänenergiasi
✨ Tutustut kokonaisvaltaisesti joogaan ja tietoiseen tanssiin, ja opit ymmärtämään liikkeen, äänen ja meditaation henkisiä ulottuvuuksia
✨ Pääset osaksi samanhenkisten sielujen upeaa yhteisöä
✨ Kehität ainutlaatuista opetustyyliäsi ja omaa ääntäsi shaktitanssin ohjaajana ryhmän ja kouluttajien tuella
✨ Saat kattavat valmiudet opettaa shaktitanssia sekä kansainvälisen sertifikaatin. Pääset ohjaamaan transformatiivisia shaktitanssikokemuksia ja jakamaan tämän upean harjoituksen lahjaa myös muille!
Koulutuksen tiedot:
🌺 Laajuus: yhteensä 250h, sisältäen 24 koulutuspäivää, 180h opetusta, 25h jaettuja aamuharjoituksia (sadhana) ja 45h itseopiskelua.
📅 Alkamispäivä: 23.11.2023. Viimeinen ilmoittautumispäivä jo 31.10.2023!
📍 Sijainti: Helsinki, Tampere, online ja retriitti HUb Feenixissä
🧘 Kansainvälinen kouluttajatiimi: Sara Avtar, Sat Darshan ja Siri Vedya

Tilaa koulutuksen info-paketti lataamalla tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteesta shaktidance@aquarianyoga.fi

 

🌸 Opettajakoulutus on noin vuoden mittainen syväsukellus shaktitanssiin ja omaan itseesi. Koulutus järjestetään Helsingissä, Tampereella ja osittain online.

Edellisestä koulutuksesta juuri valmistunut shaktitanssin opettaja kertoo kokemuksestaan:
”Koulutus on ollut parasta mitä minulle on tapahtunut lasten saannin ja puolison tapaamisen jälkeen. Koulutuksen aikana on tapahtunut niin iso muutos itsessäni, että en voi kuin olla syvästi kiitollinen. Uskon, että teho perustuu päivittäisiin kotitehtäviin ja upean vertaisryhmän voimaan sekä erittäin osaaviin opettajiin ja koulutuksenjärjestäjiin.
Koulutus on upeasti rakennettu ja teoriapuoli erittäin antoisaa ja menee tarpeeksi syvälle tasolle. Sain elinikäisiä ystäviä, rakkaita muistoja ja ensimmäistä kertaa sain turvallisessa ilmapiirissä tilaisuuden kohdata useita pelkojani ja käsitellä niitä. Aivan mielettömän upea mahdollisuus❤️.”
– Katariina Tara Arjan @inkarna_valmennus
Seuraavassa lisää edelliseen koulutukseen osallistuneiden palautteita

Olen koulutuksesta sydämeni pohjasta kiitollinen. Vaikka minulla ei ollut odotuksia, en ikinä olisi voinut kuvitella kokevani jotan näin kaunista, syvää ja eheyttävää. Toki se myös vaati paljon. Päivittäisen arkikiireen ja elämän kasvupaikkojen keskellä oli pakko raivata itselle tilaa. Kokonaisuutena koulutus oli minun mielestäni kerrassaan nerokkaasti rakennettu. Se eteni vaihe vaiheelta loppuun asti niin, että se antoi tilaa omaksua asioita ja mahdollisuuden rauhallisessa tahdissa kasvaa henkisellä tiellä.
– Susanna, Hämeenlinna

Koen shaktitanssin syvällä tasolla parantavana ja harmonisoivana harjoituksena. Koko vuosi oli kaikkinensa radikaalein transformaation vuosi itselleni. Koulutus kannatteli ja ohjasi muutosta eteenpäin. Odotukset täyttyivät ja lopputuloksena on syvä kiitollisuus.
– Liisa @liisasaali

No rehellisesti sanoen ei meitä helpolla päästetty – mutta kertaakaan en ole katunut. Niin onnellinen ja ylpeä itsestäni! Shaktitanssi on yksi parhaimmista asioista joka on elämässäni tapahtunut. Saan siitä itsekin niin paljon kun sitä opetan!
Yana @moveslikeyana

Koin koulutuksen isona transformaatioprosessina. Jo parin ensimmäisen moduulin jälkeen alkoi tapahtua vapautumista ja sain rohkeutta alkaa toteuttaa itseäni ja unelmiani. Linjautumista kohti kutsumusta ja itseni näköistä elämää.
– Nina @palavakuopio

Koulutuksen laajuus hiukan yllätti, mutta kaikki oli hienosti aikataulutettu ja selkeästi ohjeistettu. Toki prosessiin sitoutuminen on paljon itsestä kiinni. Erittäin hienosti toteutettu kokonaisuus, ja olen niin kiitollinen että sain olla osa meidän mielettömän upeaa shaktiryhmää.
– Saara @saarakristiina

Olen oikein hyvillä mielin ja innostunut. Erityisen ilahtunut olin, että teoriapuoli oli todella selkeää ja kattavaa. Itselläni oli joitakin aukkoja jäänyt toisessa joogakoulutuksessa ja noihin asioihin sain nyt enemmän ymmärrystä.
Anne @sydameniolemusvoima

Siis onhan tämä jotain ainutlaatuista! Samaan aikaan niin herkkää ja hienovaraista, kuin myös vahvaa ja voimakasta, transformoivaa! Odotukset koulutuksen suhteen täyttyivät täydellisesti ja jopa ylittyivät.
Anne-Maria, Kokkola

🌸 Kouluttajina Shaktitanssin luoja Sara Avtar (Shakti Dance), shaktitanssin Suomeen tuonut Sat Darshan Lafontaine (pääkouluttaja, Yoga Lafontaine ) sekä ainoa Suomessa asuva shaktitanssin opettajakouluttaja Siri Vedya. Koulutuksen järjestäjänä toimii Aquarian Yoga / Ari Marjamäki.

 

Tilaa koulutuksen info-paketti lataamalla tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteesta shaktidance@aquarianyoga.fi

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan koulutukseen 🙏