Shiva ja Shakti: Tanssiva tietoisuus – Shaktitanssin työpaja

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa. Tämä ainutlaatuinen menetelmä tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin.
Virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan luovasta itseilmaisusta ja todellisesta läsnäolosta tanssin kautta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava ja harmonisoiva gong-rentoutus ja liikemeditaatio.
Tässä työpajassa tutkimme havainnoivan tietoisuuden (Shiva) ja luovan liikkeen (Shakti) välistä yhteyttä. Joogafilosofiassa hiljaisen, tarkkailevan tietoisuuden symboli on maskuliininen Shiva-jumaluus ja alati liikkuvaa luomisenergiaa edustaa feminiininen Shakti. Tämän kosmisen polariteetin vuorovaikutuksen nähdään olevan kaiken olevaisen perusta, ja yhtä lailla nämä toisiaan täydentävät vastavoimat vaikuttavat myös meissä jokaisessa yksilötasolla.
Kurssi sopii kaikille joogasta ja tanssista kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita ❤️ Tule mukaan löytöretkelle tietoisuuden tanssiin!
Aika: sunnuntai 29.11.2020 klo 11-14
Paikka: Tanssistudio Razzmatazz Hämeenpuisto 28 D, 4. kerros, Tampere
Kurssimaksu: 45€ / 39€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi: shivashakti2020) verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/
HUOM! Edulliset earlybird-hinnat 35€ / 29€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi: shivashakti2020) tarjolla vain 22.11.2020 saakka verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pikaisesti!
Razzmatazzin tanssisali on erittäin tilava (lähes 200 neliötä), korkea ja tehokkaasti ilmastoitu. Pidämme ryhmäkoon pienenä, suositusten mukaisesti max 20 henkilöä ja huolehdimme kaikki yhdessä käsihygieniasta ja turvaväleistä työpajan aikana.
Ota mukaan ainakin oma joogamatto, viltti loppurentoutusta varten sekä vesipullo.
Opettajan esittely
Helsinkiläissyntyinen Siri Vedya kiinnostui jo nuorena henkisyydestä ja tutustui joogaan opiskeluaikanaan vuonna 2001. Kundaliinijoogan hän löysi muutamaa vuotta myöhemmin asuessaan Etelä-Amerikassa. Kundaliiniperinteestä ammentava Shaktitanssi oli rakkautta ensi kokemalla – yhdistyväthän siinä upealla tavalla tasapainottava joogaharjoitus, ihana mantramusiikki ja tanssin luovuus.
Joogaopettajaksi Siri Vedya valmistui vuonna 2008 ja shaktitanssiopettajaksi 2010, ja on siitä lähtien ohjannut viikkotunteja ja fasilitoinut työpajoja eri puolilla Suomea. Hän on myös sertifioitu Meditative Healing™ -hoitaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.
Seuraa Siri Vedyaa facebookissa  https://www.facebook.com/sirivedyayoga
Lisätiedot: sirivedyakaur@gmail.com ja info@aquarianyoga.fi, +358 400 883715 / Ari
Facebook-tapahtuma:
”Shiva ja Shakti: Tanssiva tietoisuus – Shaktitanssin työpaja”