Äitienpäivänaaton jooga ja iltasauna

 

Äitienpäivän aaton jooga ja iltasauna järjestetään lauantaina 8.5.2021 klo 19.00-22.00 Tampereella.

Anna vaikka lahjaksi omalle äidillesi tai lastesi äidille mahdollisuus rentoutua
joogan, gongin ja saunan parissa. Samalla ehdit halutessasi itse tehdä kotona siivoukset ja kaikki tarvittavat juhlavalmistelut äitienpäivää varten!

 

 

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Studio Aalto, Lapinniemenranta 12 B 140, Tampere

 

klo 21.00-22.00 Iltasauna (yksityistilaisuus) Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere

 

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa Studio Aallon ovisummeria ulko-ovella Lapinniemenranta 12 B ovella.

Parhaiten pääset Studio Aallolle Tampereen keskustasta bussilinjalla 2, (Keskustori-Rauhaniemi) kävellen tai pyörällä. Studion rakennuksen edestä löytyy neljän tunnin kiekkopaikkoja. Lisäksi lähistölle (400n) saat auton parkkiin K-Market Lapinniemen viereiselle parkkialueelle. Kiinteistössä toimivan Hotellin maksulliset parkkipaikat ovat myös asiakkaidemme käytettävissä tarvittaessa (mahdollisuus ladata mm. sähköautoa.)

 

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen sauna on avoinna klo 21.00-22.00 vain tälle joogaryhmälle yksityistilaisuudessa. Rauhaniemi on toistaiseksi muuten avoinna yleisesti vain rajoitetusti 10 henkilöä kerrallaan, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman ruuhkia. Saunan pääsymaksu sisältyy jooga&saunaillan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen maksaa.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

Jooga & Sauna 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2021)
Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti vain, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari

Facebook-tapahtuma:

”Äitienpäivänaaton jooga ja iltasauna (yksityistilaisuus)”