Elokuun uudenkuun jooga ja iltasauna (yksityistilaisuus)

 

 

Elokuun 2021 uudenkuun jooga ja saunailta järjestetään sunnuntaina 8.8.2021 klo 19.00-22.00 Tampereella.

Uudenkuun aika tarjoaa aina hyvän tilaisuuden kaikenlaiseen uuden aloitukseen omassa elämässä.
Lisäksi päivämäärä 8.8 on astrologisesti ja numerologisesti voimakas ns. leijonaportti-päivä (Lion’s Gate), jolloin Aurinko on Leijonan merkissä ja tähtitaivaan kirkkain tähti Sirius on lähinnä maata. Numero 8 symboloi ikuisuutta, runsautta ja omaa voimaa. Näillä teemoilla teemme voimakkaan joogaharjoituksen ja meditaation ja sen jälkeen rentoudumme
gongin-värähtelyssä ja kruunaamme elokuun illan Näsijärven rannalla saunoen ja uiden.

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

klo 21.00-22.00 Iltasauna (yksityistilaisuus) Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen sauna on avoinna klo 21.00-22.00 vain tälle joogaryhmälle yksityistilaisuudessa, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman ruuhkia. Saunan pääsymaksu sisältyy jooga&saunaillan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen maksaa.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

Jooga & Sauna 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2021) Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari

Facebook-tapahtuma:

”Elokuun 2021 uudenkuun jooga ja iltasauna (yksityistilaisuus)”