Pidetyn ja arvostetun Jagaspace duon Kaushalya ja Alex opettavat jälleen gongin soiton ja äänihoidon tekniikoita ja taitoa myös muille asiasta kiinnostuneille
 
Workshop on jatkoa marraskuussa 2018 ja pääsiäisenä 2019 pidetyille gong-koulutuksille, sisältäen upean GongNight-yön Jagaspacen gongien säestyksellä.
 
Aika: lauantai 22.8 klo 15 – sunnuntai 23.8 klo 10
Paikka: Om Yoga -koulu, Tampere
 

Alustava aikataulu:

 
Gong Academy, osa 1 klo 15-20
 
– Virittäytyminen Kundalini Yoga & Gong relaxation 15-16
 
– Gong Academy training 16-18
 
– Soundhealing, oman äänen ja äänimaljojen käyttö äänihoidoissa 18-20
 
Tauko 20-22
 
 
GongNight klo 23-08
 
(vapaaehtoinen kundaliinijoogan aamudadhana 5.30-8.00)
 
 
Gong Academy, Osa 2, klo 8-10
 
– Kokemukset ja keskustelu GongNight-osuudesta
 
– Avoimet kysymykset ja vastaukset
 
– Mantra-laulua yhdessä
 
– Loppupiiri
 
Koulutus on jälleen suunnattu erityisesti kundaliinijoogeille ja -opettajille sekä gongia instrumenttina käyttäville soundhealing-äänihoitoja tekeville, mutta se sopii myös aivan aloittelijoille, joten et tarvitse mitään aiempaa kokemusta tai tietämystä gongin soitosta.
 
Tällä kurssilla tulet oppimaan gongin soiton perustekniikat ja erilaiset rytmit, kuinka saadaan gongin ääni aaltoilemaan ja väreilemään eri tavoin. Lisäksi opit kuinka soittaa useampaa gongia samanaikaisesti. Saat myös tietoa mitä pitää ottaa huomioon, kun valitset gongia itsellesi ja pääset kokeilemaan useita erilaisia gongeja. Voit halutessasi ottaa myös mukaan oman gongin.
 
Lisäksi aivan uutena osiona on Kaushalyan opettamana oman äänen käyttö sekä äänimaljojen käyttö hoitojen yhteydessä
 
Tärkein osa kurssia on käytännön harjoittelu. Kaikki osallistujat saavat kokeilla erilaisia gongeja ja soittaa niitä toisilleen ja yhdessä. Koulutuksessa esitellään myös eri tapoja kuinka gongia voidaan soittaa rentoutuksen ja erilaisten parantavien hoitojen yhteydessä.
 
Opettajat:
 
Kaushalya ja Alex ovat opiskelleet gongin soittoa gong-mestarin Don Conreauxin johdolla, joka oli itse kundaliinijoogan ja gongin mestarin Yogi Bhajanin yksi viidestä ensimmäisestä itsensä kouluttamasta opettajasta. He ovat myös suorittaneet Tiibetiläisten munkkien järjestämän äänihieronta koulutuksen sekä hankkineet pätevyyden “Sound Bath” ja “Contact massage” tekniikoihin, jotka tarjoavat parantavaa hoitoa ihmiskeholle ja -mielelle. Viimeisimpänä he ovat suorittaneet vuonna 2017 musiikkiterapeutin tutkinnot Eestin Musiikki ja Teatteri korkeakoulussa EMTA (Estonian Music and Theater Academy).
 
Kaushalya ja Alex ovat soittaneet yhdessä yli 10 vuotta ja kiertäneet ympäri Suomea ja Eurooppaa erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla konsertoimassa ja järjestäen soundhealing- tapahtumia. Aiemmin he ovat jo opettaneet kursseja Gongin soitosta Eestin kundaliinijoogaopettajille.
 
Hinta: 222€, joka sisältää myös pääsyn Jagaspace GongNight 2020 in Tampere-tilaisuuteen, johon liput erikseen ostettuna maksavat 66€.
 
HUOM! Early-price hinnat tarjolla vain 31.7.2020 saakka!
Hinta: 199€, joka sisältää myös pääsyn Jagaspace GongNight 2020 in Tampere-tilaisuuteen, johon early-price liput erikseen ostettuna maksavat 55€.
 
Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
 
info@aquarianyoga.fi tai +358 400 883715 /Ari Marjamäki
 
Paikkoja on rajoitetusti, jotta kaikki osallistuja pääsevät rauhassa ja riittävästi harjoittelemaan opettajien ohjauksessa, joten ilmoittaudu ja varaa oma paikkasi pikaisesti. Syksyn kurssi myytiin loppuun muutamassa päivässä.
 
Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla tarkemmat tiedot ja ohjeet maksun suorittamisesta.
 
In English:
 
In this course you will learn different gong playing techniques and different beats, how to make the sound and gong wave, how to use more than one gong at the same time and how to choose gong for yourself. An important part of this course is also practice. Everybody can try gongs and play to each other.
 
We introduce the different gong playing styles and techniques and how to use it for relaxation and healing.
 
This course is oriented for Kundalini yogis, teachers and Sound Healers.
 
Preliminary schedule:
 
Gong academy, part 1 klo 15-20
 
– Tuning in with Kundalini Yoga & Gong relaxation 15-16
 
– Gong Academy training 16-18
 
– Soundhealing with your own voice and tibetan bowls 18-20
 
Break 20-22
 
GongNight klo 23-08
 
(voluntary/optional Morning Sadhana 5.30-8.00)
 
Gong academy, part 2, klo 8-10
 
– Feedback and experiences of the GongNight
 
– Questions and answers session
 
– Mantra singing together
 
– Closing Circle
 
 
Teachers:
 
Kaushalya and Alex are learning about the art of gong playing from great gong master Don Conreaux – Yogi Bhajan disciple and passed the sound massage courses of the Tibetan monks and acquainted with the techniques of the ”Sound Bath” and the ”Contact massage” what give healing effect for the human body and mind.
 
Most recently in 2017, they completed a course in Music Therapy with EMTA (Estonian Music and Theater Academy).
 
Kaushalya and Alex have played together more than 10 years, traveling around Finland and Europe in different events and festivals. Previously they have given courses about Gong playing to the Estonian Kundalini yoga teachers.