Kesäaamun joogaa Rauhaniemessä 2020


Suosittu kesäaamun joogaharjoitus jatkuu Rauhaniemen kansankylpylän maisemissa Näsijärven rannalla myös kesällä 2020.


This image has an empty alt attribute; its file name is UUSI-Kesäaamun-Joogaa-Rauhaniemessä-2020-ponnu-Juliste-yläosan-kuva.png

Aloita siis tulevat kesäaamusi aikaisella joogaharjoituksella ja rentoutuksella kauniissa Näsijärven rantamaisemassa. Tunnin jälkeen olosi saattaa olla aiempaa energisempi, virkistynyt ja rentoutunut.


HUOM! Koronaepidemian vuoksi osallistujamäärä rajoitetaan 20 henkilöön, vaikka tämänhetkinen kokoontumisrajoitus 1.6.2020 alkaen on max 50 henkilöä. Tätä varten otetaan käyttöön ajanvarausjärjestelmä https://www.varaaheti.fi/aquarianyoga/fi jonka kautta voit etukäteen varata ja varmistaa paikkasi haluamillesi tunneille.


Harjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja loppurentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.

This image has an empty alt attribute; its file name is jogaamatto-laiturilla.jpg


Kokoontuminen on aina Rauhaniemen saunan takana olevan aallonmurtajan laiturilla. Pukeudu sään mukaisesti rentoihin vaatteisiin, ota mukaan oma alusta (joogamatto, retkipatja tai pyyhe) sekä halutessasi tyyny istumista ja viltti loppurentoutusta varten sekä vettä juotavaksi. Ota mukaan myös uimavaatteet, jos haluat virkistäytyä järvessä ennen tai jälkeen harjoituksen. Huomioi pukeutumisessasi, että kesäaamut voivat olla viileitä erityisesti Näsijärven rannalla.


Tunnit ovat pääsääntöisin arkisin ma-pe klo 7.30-8.30 ja satunnaisesti myös viikonloppuisin la-su. Tarkista kuitenkin aika aina päiväkohtaisesta fb-tapahtumasta. Näillä näkymin joogatunteja olisi 1.6.-13.8.2020 välisenä aikana yhteensä noin 50 kertaa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä tässä facebook-tapahtumassa. Lisätietoja voit kysyä fb-viesteillä tai info@aquarianyoga.fi tai p. 0400-883715 / Ari Marjamäki


Hinnat ja maksuvaihtoehdot:


Maksut etukäteen joko holvi-verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/ tai työnantajan liikuntaetujen mobiilimaksuilla (Edenred, ePassi, EazyBreak Smartum) tai paikanpäällä käteisellä (tasaraha).


– kertamaksu 11€ / 8€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2020yhdenkerran) – 10x kortti normaalihinta 88€ / 55€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2020korttiale)
– kokokesän kortti normaalihinta 188€ / 155€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: kesäkorttiale)
– HUOM! Näitä kokokesän edullisia kausikortteja on myynnissä vain rajoitettu määrä 10kpl, joten kannattaa olla nopea!


HUOM! Mikäli koronapandemian aikaiset kokoontumis- ja liikkumisrajoitukset estävät joogatuntien järjestämisen ulkona, korvataan tunnit live-joogatunneilla netin kautta. Samoin mikäli kylmä sää (reilusti alle 10C) tai kova sade tai tuuli estää joogan ulkona, pidetään korvaavat tunnit verkkoyhteyden kautta.Voit siis huoletta hankkia sarjakortin, koska säätilan tai mahdollisen epidemian estäessä joogan rannalla, pääset aina varasuunnitelman mukaisesti sisätiloihin joogaamaan ohjatusti netin kautta vähintään noin 40-50 kertaa kesän aikana.


This image has an empty alt attribute; its file name is ari-prayer-joogit-laiturilla-1024x895.jpg

Toivottavasti näemme viimeistään kesällä Rauhaniemen rannalla aikaisen aamujoogan merkeissä 🙏

Siihen saakka voikaa hyvin ja pitäkää huolta ❤️

Lisätiedot info@aquarianyoga.fi tai +358 400 883715 / Ari
Facebook-tapahtuma Kesäaamun Joogaa Rauhaniemessä 2020 https://www.facebook.com/events/2931006706986073/