Kesäaamun Joogaa Rauhaniemessä 2022

 

Suosittu kesäaamun joogaharjoitus jatkuu Rauhaniemen kansankylpylän maisemissa Näsijärven rannalla myös kesällä 2022 jo viidettä kesää peräkkäin!

 

Aloita siis kesäaamusi aikaisella joogaharjoituksella ja rentoutuksella kauniissa Näsijärven rantamaisemassa. Tunnin jälkeen olosi saattaa olla aiempaa energisempi, virkistynyt ja rentoutunut.

Harjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja loppurentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.

Kokoontuminen on Rauhaniemen saunan takana olevan aallonmurtajan laiturilla. Pukeudu sään mukaisesti rentoihin vaatteisiin, ota mukaan oma alusta (joogamatto, retkipatja tai pyyhe) sekä halutessasi tyyny istumista ja viltti loppurentoutusta varten sekä vettä juotavaksi.

Huomioi pukeutumisessasi, että kesäaamut voivat olla vielä viileitä erityisesti Näsijärven rannalla. Ota mukaan myös uimavaatteet, jos haluat virkistäytyä järvessä ennen tai jälkeen harjoituksen.

Tunnit ovat pääsääntöisin arkisin ma-pe klo 7.30-8.30 ja satunnaisesti myös viikonloppuisin la-su. Tarkista kuitenkin aika aina päiväkohtaisesta ajanvarausjärjestelmästä ja facebook-tapahtumasta.

Näillä näkymin joogatunteja olisi 1.6.-13.8.2020 välisenä aikana yhteensä noin 30-40 kertaa. Mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä tässä facebook-tapahtumassa ja sähköpostilla kaikille tunnille etukäteen ajanvarausjärjestelmässä ilmoittautuneille.

HUOM! käytössä on ajanvarausjärjestelmä https://www.varaaheti.fi/aquarianyoga/ jonka kautta voit etukäteen varata ja varmistaa paikkasi haluamillesi tunneille.

Voit osallistua näille aamujoogatunneille aina myös etänä zoom-verkkoyhteyden kautta. Ilmoittaudu tunnille aina varausjärjestelmän kautta ja saat linkin zoomiin sähköpostilla.

Hinnat ja maksuvaihtoehdot:

Maksut etukäteen joko holvi-verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/ tai työnantajan liikuntaetujen mobiilimaksuilla (Edenred, ePassi, EazyBreak Smartum) tai paikanpäällä käteisellä (tasaraha) tai ajanvarausjärjestelmässä samalla kun teet varauksen.

– kertamaksu 13€ / 11€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2022kertaale)

– 10x kortti normaalihinta 111€ / 88€ (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät, alekoodi: 2022korttiale)

Toivottavasti tapaamme kesällä 2022 Rauhaniemen rannalla aikaisen aamujoogan merkeissä 🙏

Lisätiedot ja kysymykset info@aquarianyoga.fi tai +358 400 883715 / Ari

Facebook-tapahtuma Kesäaamun Joogaa Rauhaniemessä 2022