Talvipäivänseisauksen 2020 jooga ja iltasauna (yksityistilaisuus)

 

Talvipäivänseisauksen 2020 jooga&saunailta järjestetään maanantaina 21.12.2020 klo 19.00-22.00 Tampereella.

 

 

Talvipäivänseisaus on vuoden lyhyin ja monasti myös pimein päivä, jonka jälkeen valo alkaa jälleen lisääntyä kevättä kohden.

Tänä vuonna samalle päivälle sattuu myös toinen merkittävä astrologinen tapahtuma, kun aurinkokuntamme suurimmat planeetat Jupiter ja Saturnus osuvat samalle linjalle (ns. great conjunction) ja siirtyvät uudistavaan ia ihmisläheiseen Vesimiehen (Aquarius) merkkiin.

Päivän voimakkaat energiat kannattaakin hyödyntää rauhoittumalla ja rentoutumalla joogan, gongin ja avantosaunan parissa.

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere

klo 21.00-22.00 Iltasauna (yksityistilaisuus) Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen sauna on avoinna klo 21.00-22.00 vain tälle joogaryhmälle yksityistilaisuudessa. Rauhaniemi on toistaiseksi muuten avoinna yleisesti vain rajoitetusti 10 henkilöä kerrallaan 21.12.2020 asti, joten nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman ruuhkia. Saunan pääsymaksu sisältyy jooga&saunaillan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen maksaa.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

  • Jooga & Sauna 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2020)

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti vain 10 henkilölle, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari

Facebook-tapahtuma

”Talvipäivänseisauksen 2020 jooga ja iltasauna (yksityistilaisuus)”

https://www.facebook.com/events/711562196408927/