Celebration of Cacao,Ecstatic Dance & Jagaspace GongSPA @Sadhana

Tervetuloa juhlistamaan elämää ja elokuista kesäiltaa uuteen Sadhana-kundaliinijoogayhteisöön Saloon.

Tapahtuma on päihteetön.

Ohjelmassa on kaakaoseremonia ja mantralauluja Jagaspacen ja Amari Kauran johdolla, Ecstatic Dance -tanssit DJ Best Isopod soittamana ja lopuksi vielä rentouttava Jagaspace GongSPA äänihoitokylpy.

Varsinaisen ohjelman jälkeen on mahdollista jäädä vielä viettämään yhdessä aikaa elokuun pimenevässä illassa saunoen Sadhanan oman saunan lempeissä löylyissä ja grillailemaan pihapiirin ison tiipiiteltan suojiin.

Voit myös halutessasi yöpyä Sadhanan sisätiloissa patjalla (tuo omat lakanat), 10€/henkilö, varaukset etukäteen puh. +358 50 4070978 / Reino.

Juhlat järjestetään Sadhana-kundaliinijoogayhteisön tiloissa Salossa, tarkka katuosoite on Yli-Pässintie 7, 25330 Kuusjoki.

HUOM! Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään keskiviikkoiltana 26.8.2020 klo 20 mennessä sähköpostilla info@aquarianyoga.fi, jotta osaamme varata ja valmistaa sopivan määrän kaakaota. Mikäli hankit lipun etukäteen verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/, riittää se myös ilmoittautumiseksi.

Juhlien alustava aikataulu

18-19 Kaakaoseremonia ja mantralauluja Jagaspace & Amari Kaura

19-20.30 Ecstatic Dance with DJ Best Isopod

20.30-21.30 Jagaspace GongSPA Soundhealing

22-24 Sauna ja grillalua

✨🧡 ✨Rakkaat ystävät! ✨🧡 ✨

Nämä ovat juhlat, joissa juhlitaan elämää Kaushalyan ja Alexin (Jagaspace GongSPA) livemusiikin tahdissa – voimakkaita rytmejä, nostattavia lauluja ja luomu kaakaota!

Aloitamme illan kauniilla livemusiikin konsertilla – juomme puhdasta, luomu kaakaota ja tanssimme.

Tanssi jatkuu DJ Best Isopod johdolla Ecstatic Dance tyyliin.

Tanssin jälkeen rentoudumme Gongien pehmeisiin värähtelyihin (Jagaspace GongSPA).

Illan lopuksi voit halutessasi rentoutua vielä Sadhanan oman saunan lempeissä löylyissä ja grillailla tiipiiteltan suojissa.

✨KAAKAO – Mitä se on ja miten se toimii?

Puhdas luomukaakao on tehty kaakaopavuista, vedestä, kaakaovoista ja agave siirapista – Sekoitettuna juomaksi, joka on täynnä rautaa, magnesiumia ja B-vitamiineja. Maku on erilainen kuin tavallisessa suklaassa, joten saatat aluksi yllättyä.

Kaakaota on käytetty vuosituhansia parantamaan mieltä sekä fyysistä ja henkistä kehoa. Se on luonnollinen ja alkukantainen lääke, jossa on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidanteja. Kaakao kiihdyttää verenkiertoa aivoihin ja vapauttaa hyvänolon endorfiineja.

Kaakaon juominen on saanut alkunsa tuhansia vuosia sitten Maya ja Aztec kulttuureista Väli- ja Etelä-Amerikasta. Alunperin sitä on käytetty sisäiseen heräämiseen ja luovuuden ohjaamiseen. Kaakaota käyttävät ihmiset, jotka haluavat turvallisesti kokea sisäistä parantumista. Se auttaa irtautumaan negatiivisista tunteista ja muodostamaan yhteyden itseemme ja rakastavaan energiaan kehossamme.

Kaakaoseremoniat ovat yksi vanhimpia alkuperäiskansojen holistisia parantumisharjoituksia. Tämän kaltaiset seremoniat tasapainottavat energioita kehossa lisätäkseen hyvinvointia. Kaakaon juominen ei saa aikaan hallusinaatiota tai johda psykedeeliseen ‘kehosta-poistumiseen’. Sen sijaan kaakaota käytetään sydämen kevyeen koskettamiseen ja ohjaamiseen syvempään tunnekeskukseesi – meidän sydän (Anahata) chakraan.

Kaakaoseremoniat poikkeaa riippuen seremonian järjestäjästä. Yleensä osallistujat istuvat piirissä ja asettavat aikomuksia, laulavat yhdessä, kuuntelevat musiikkia tai sointurentoutusta tai tanssivat. Se on nostattava kokemus turvallisessa ja avoimessa yhteisössä. Päätämme illan GongSPA sointurentoutuksella (30-45min).

✨GONG SPA – Mikä se on?

Gong Spa on täydellinen työkalu päästämään jännitystä itsestämme.

Gong – yksi vanhimmista soittimista, auttaa sinua pääsemään syvään rentoutukseen. Itämaisen filosofian mukaan, gongien äänet auttavat pääsemään peloista ja muista negatiivisista tunteista. Sen mukaan myös gongit kirkastavat ja tasapainottavat aivojen aaltoja. Tämä lisää luovuutta ja moninkertaistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Gongeja käytetään myös parantamaan unettomuutta.

✨KAUSHALYA ja ALEX (Jagaspace Gong SPA)

..ovat sointuparantajia, muusikkoja, musiikkiterapeutteja ja -opettajia, jotka toimivat ryhmien ja yksilöiden kanssa. He yhdistävät musiikin terapiaan ja rentoutumiseen.

‘’Musiikki ja ääni ovat silta alitajunnan ja tajunnan kanssa. Tämä on ainutlaatuinen kieli ihmisten välillä.’’

Kaushalya ja Alex oppivat gongin soittamisen taiteen suurelta gong mestarilta, Don Conreauxilta, joka levitti tiibetiläisten munkkien sointuhieronta oppeja ja perehtyi ‘’Sointu kylpy’’ tekniikkaan. Vuonna 2017, Kaushalya ja Alex valmistuivat EMTA:sta (Estonian Music and Theater Academy) musiikkiterapeuteiksi.

Kaushalya ja Alex ovat soittaneet yhdessä yli kymmenen vuoden ajan, matkustaen eri tapahtumissa ja festivaaleilla Suomessa ja muualla Euroopassa. Aiemmin he ovat kouluttaneet virolaisia ja suomalaisia kundalinijoogaopettajia soittamaan gongeja.

✨MITÄ MUKAAN?

Pukeudu mukaviin vaatteisiin ja ota vesipullo (n. 1l) itsellesi. Ota myös mukaan oma mukisi kaakaoseremoniaa varten. Jos haluat saunoa päätteeksi, pakkaa mukaan pyyhe ja uima-asu.

👉OSALLISTUMINEN:

Tiedustelut info@aquarianyoga.fi

HINTA:

35€ ennakkoon verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

tai

40€ ovelta (käteinen ja tasaraha)

👉Lisäinfo nettisivuilta:

https://www.facebook.com/Sadhanakundaliinijoogayhteiso/

www.jagaspacegongspa.com

https://www.aquarianyoga.fi

ENG

✨🧡 ✨Dear friends! ✨🧡✨

This is a party and life celebrating with LIVE music from Kaushalya and Alex (Jagaspace GongSPA) – powerful rhytms, uplifting songs and organic Cacao and Ecstatic Dance session with DJ Best Isopod

We start the evening with a beautiful live music concert – together we drink pure organic cacao and dance.

Party and dance continues with Ecstatic Dance session by DJ Isopod Best

After the dance is relaxation with the soft and deep vibrations of the Gongs. (Jagaspace Gong Spa)
In the end enjoy the sauna!!!

✨CACAO- What is it and how does it work?

That pure and organic cacao is made from ground cacao beans, water, cacao butter and a tiny bit of agavi syrup – all mixed into a liquid, actually very bitter but naturally high in iron, magnesium and B-complex vitamins. It tastes different from regular chocolate we eat, so it might surprise you when you first try it 🙂

Cacao has been used for centuries to heal the mental, physical and spiritual body. It is a natural and ancient plant medicine, with a high concentration of vitamins, minerals and is a powerful antioxidant. Cacao also increases blood flow (oxygen and nutrients) to the brain as well as induces the release of feel-good endorphins.

Drinking Cacao has been around for thousands of years, originating all the way back to Mayan and Aztec traditions in Central and South America, used for inner awakening and creative guidance. Pure cacao is used as a heart opening medicine for people to safely experience awakening, revelation and inner healing. It helps to release negative emotions and we are able to connect to ourselves and the loving energy in our body.

Cacao ceremonies are one of the oldest holistic healing practices used by indigenous cultures all over the world. These types of healing ceremonies work with rebalancing energies in the body to regain health. Drinking cacao will not make you hallucinate or give you some sort of ‘out-of-body’ psychedelic experience. Cacao instead, is used to gently touch your heart and to guide you into an inner journey deep into the emotional center of our body – our heart (Anahata) chakra.

Cacao ceremonies vary depending on the ceremony facilitator. But usually it is that people sit in a circle and set intentions, sing together or listen with heartfelt music or sound healing or dancing.
It is a uplifting experience in a safe and open community.

We will end that evening with the Gong SPA sound healing relaxation (30-45min)

✨GONG SPA – What is it?

Gong SPA is a perfect tool to help release tensions and charge ourselves.GONG – one of the world’s oldest instruments, will help You achieve a deep state of relaxation. According to Oriental philosophy, Gongs organic sounds help to get rid of fear and other negative emotions. Gong sounds will clear and balance the brain waves. This will contribute to increasing creativity and multiplies the activity of the immune system. It is very good for getting better sleep.

✨KAUSHALYA and ALEX (Jagaspace Gong SPA)

…are sound healers, musicians, music theraphysts and music teachers who work with groups and also personally. They composing music for the therapy and relaxation.
”Music and sound is the bridge between subconciousness and conciousness. This is the unic language between different people.”

Kaushalya and Alex was learned the art of gong playing from great gong master Don Conreaux – Yogi Bhajan disciple and passed the sound massage courses of the Tibetan monks and acquainted with the techniques of the ”Sound Bath” and the ”Contact massage” . In 2017 they graduated from the EMTA (Estonian Music and Theater Academy) as music therapists.
Kaushalya and Alex have played together more than 10 years, traveling around Finland and Europe in different events and festivals. Previously they have given courses about Gong playing to the Estonian and Finnish Kundalini yoga teachers.

✨WHAT TO BRING WITH YOU?

Please wear comfortable for the dancing, please take a drinking water (1 l) for yourself. Bring your own favorite cup for the cacao ceremony. If you wish to go to the sauna, then take what you need for that.

👉REGISTRATIONS and INFO:

info@aquarianyoga.fi
jagaspace.gongspa@gmail.com

PRICE:

35€ in advance from webshop https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

40€ at the door

👉More information from websites:

https://www.facebook.com/Sadhanakundaliinijoogayhteiso/

www.jagaspacegongspa.com

https://www.aquarianyoga.fi

PS. If you have a heart problems or are pregnant, that strong cacao is not recommended. Also not recommended for children, so we give them water instead 🙂
However, you can sing, dance and relax with us at GongSPA!