Olemme luoneet HELAVALKEAT – kevään ja kasvun joogaretriitin juhlistamaan valoa ja vahvistamaan elämänvoimaa- ja iloa uudenkuun tunnelmissa! Perinteisesti helatulien eli helavalkeiden äärelle kokoonnuttiin juhlistamaan pitkän talven taittumista ja kevään kukoistusta. Helajuhlissa poltettiin tulia ja iloittiin valon lisääntymisestä soittaen ja tanssien. Olemme luoneet oman joogisen versiomme tästä ikivanhasta yhteisöllisyyttä, luonnon syklejä ja kasvukauden ihmettä kunnioittavasta perinteestä.

Retriitin monipuolinen ohjelma sisältää ammattitaidolla ohjattua kundaliinijoogaa, shaktitanssia eli tanssin joogaa, syvärentoutusta gongin värähtelyssä sekä erilaisia meditaatioita, mm. luonnossa tehtävän Breathwalk-kävelymeditaation. Ammennamme voimaa uudesta kuusta, joka on erityisen otollista aikaa itsetutkiskelulle, uuden luomiselle ja vanhasta luopumiselle. Pääsemme nauttimaan yhteisöllisyydestä ja nuotiotulesta, puhdistumaan ulkosaunan löylyissä sekä herkuttelemaan maistuvalla kasvisruualla. Ohjelma antaa tilaa myös vapaalle olemiselle ja ulkoilulle. Oppaina ja tilan kannattelijoina toimivat kokeneet joogaopettajat Siri Vedya ja Ari.

HELAVALKEAT -joogaretriitti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat syvempää kokemusta joogan, shaktitanssin ja meditaation vaikutuksista ja haluat juhlia kasvua ja kevättä yhdessä muiden samanhenkisten kanssa rennossa ja iloisessa hengessä. Retriittiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan, voimaantumaan ja uudistumaan Hub Feenixiin, Raaseporin mäntymetsien syliin! 

Ohjelmarunko 

Perjantai 19.5.

15:00> Saapuminen omaan tahtiin

17:00 Kundaliinijooga, gong-rentoutus & alkupiiri

18:45 Illallinen

20:00 Uudenkuun meditaatio nuotiolla (sään salliessa)

Lauantai 20.5.

06:00 Kundaliinijoogan aamu-sadhana (vapaaehtoinen)

08:30 Aamupala

10:30 Breathwalk -kävelymeditaatio ulkona

12:00 Teetauko

13:00 Lounas ja vapaata olemista

15:30 Shaktitanssityöpaja gong-rentoutuksella 

18:30 Illallinen

20:00 Sauna ja vapaata olemista

Sunnuntai 21.5.

06:00 Kundaliinijoogan aamu-sadhana (vapaaehtoinen)

08:30 Aamupala

10:00 Shaktitanssityöpaja ja mantrameditaatio

12:30 Teetä & loppupiiri

13:15 Lounas

14:15> Kotiinlähtö omaan tahtiin

 

Ohjelmarunko on suuntaa antava, ja muutokset mahdollisia. 

Hinta ja varaukset


Retriitin kokonaishinta on alkaen 370€ (sis. alv.). Kokonaishinta koostuu:

 • Retriittiohjelmasta: 220€ / 280€ (early bird 28.2.2023 asti / normaalihinta 1.3. alkaen, sis alv.)
 • Täysihoidosta Hub Feenixissä (majoitus ja ruuat): alkaen 150€ (sis.alv)

Maksamalla varausmaksun (120€) varmistat paikkasi retriitillä. Varausmaksu vähennetään retriittiohjelman osuudesta ja maksetaan Aquarian Yogan verkkokaupassa. Loppuosa ohjelman osuudesta maksetaan kuukauden kuluessa ilmoittautumisesta. Halutessasi voit myös maksaa koko retriittiohjelman osuuden (220 / 280€) yhdellä kertaa.

Täysihoidon osuus maksetaan suoraan Hub Feenixille toukokuussa ennen retriittiä. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille huhtikuun aikana. Täysihoito (perushinta 150€/hlö) sisältää:

 • Ravitsevat kasvisateriat (2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x päivällinen) ja välipalat (teetä ja pientä naposteltavaa)
 • Majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa jaetulla kylpyhuoneella. Lisämaksusta tarjolla myös:
  • perushuone yhdelle hengelle jaetulla kylpyhuoneella: lisämaksu 40€
  • yhden hengen huone omalla wc:llä+suihkulla: lisämaksu 60€
  • kahden hengen sviitti omalla wc:llä+suihkulla: lisämaksu 80€

Retriitin hinta sisältää

 • Kaiken ohjelman (aamuharjoitukset, joogat, shaktitanssityöpajat, gong-rentoutukset meditaatiot)
 • Iltanuotion perjantaina (sään salliessa) ja ulkosaunan lauantaina
 • Täysihoidon Hub Feenixissä, sisältäen ruokailut ja valintasi mukaisen majoituksen

Peruutusehdot

 • Ilmoittautuminen on sitova ja lähtökohtaisesti maksuja ei palauteta.
 • Esteen sattuessa retriittipaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle sopimalla asiasta järjestäjän kanssa. 
 • Poikkeuksena peruutus lääkärin­todis­tuk­sella, jolloin pidätämme varausmaksun 120€ kattamaan jo syntyneitä järjestelykustannuksia. Lääkärintodistus tulee esittää peruutuksen yhteydessä.
 • Retriitin järjestäjillä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty. Tällöin jo maksetut maksut palautetaan täysimääräisesti. Järjestäjä ei korvaa osallistujille muita kuluja (esim. matkaliput).

Huolehdithan tarvittavista vakuutuksista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta.

Hub Feenix 

Hub Feenix on sydämellisen pariskunnan Raisan ja Torstenin vuonna 2020 perustama yhteisöllinen retriittikeskus mäntymetsän keskellä Raaseporissa, järven läheisyydessä. Vanhasta parantolasta on rakentunut ainutlaatuisen monipuolinen kohtaamispaikka erilaisille ihmisille, tapahtumille ja taiteelle. Majoitus on yksinkertaista mutta viihtyisää ja ruoka terveellistä, voittopuolisesti vegaanista. 

Hub Feenixiin on noin tunnin ajomatka Helsingistä tai Turusta, 8 km Karjaalta Hanko-Hyvinkää -tietä (Valtatie 25) Mustion ja Lohjan suuntaan. Hub Feenixin pihalta löytyy parkkipaikkoja. Julkisilla saavuttaessa Helsingistä tai Turusta pääsee junalla vajaassa tunnissa Karjaan rautatieasemalle, josta kulkee arkipäivisin busseja Meltolaan. Lisätietoa ja kuvia retriittipaikasta: https://www.hubfeenix.fi

 

Opettajat

Siri Vedya on helsinkiläinen, pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>), shaktitanssiopettaja (2012>) sekä opettajakouluttaja molemmissa lajeissa. Hän on opiskellut joogaa, tanssia, eri viisaustraditioita, ihmisen energeettistä anatomiaa, meditaatiota, parantamista, energiahoitoa, kanavointia ja henkistä numerologiaa useiden eri kansainvälisten huippuopettajien johdolla. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lempeäksi, lämminhenkiseksi ja selkeäksi. Lisätietoa Siri Vedyasta facebook.com/sirivedyayoga ja @sirivedyayoga

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi) nimissä. Seuraa Aria facebookissa facebook.com/AquarianYoga  ja instagramissa @aquarianyoga