Aika: Sunnuntaina 19.2.2023 klo 12-15
Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere
Tässä shaktitanssityöpajassa tutustumme energian peruslaatuihin ja harmonisen liikkeen periaatteisiin (tamas, rajas, sattva). Tasapainotamme niitä omassa kehossamme ja tutkimme millaisia vaikutuksia harmonisella, hoitavalla liikkeellä on mieleen ja tietoisuuteemme. Jooginen energiatyöskentely huipentuu vapaaseen tanssiin. Työpaja sisältää myös pitkän, syvätasolla rentouttavan ja vapauttavan äänirentoutuksen gongilla ja koshi-kelloilla. Jos kaipaat sekä liikettä että pysähtymistä, energisointia ja rauhoittumista, tämä shakti-matka on sinulle. Koe joogan ja luovan liikkeen terapeuttiset vaikutukset sielua hoivaavan musiikin siivittämänä!
Työpaja on avoin sekä ensikertalaisille että jo aiemmin sydämensä shaktitanssille menettäneille. Shaktitanssi ei edellytä aiempaa osaamista ja sopii kaikille sukupuolille.