Sunnuntaina 26.3.2023 aamuyöstä siirrytään jälleen kesäaikaan ja olemme myös juuri siirtyneet ison harppauksen kohti kesää, joka näkyy kevätpäiväntasauksen 21.3.2023 jälkeisenä valon lisääntymisenä.
Kevät on otollista aikaa kehon ja mielen puhdistamiselle – ja mikäs sen parempi keino kuin lempeän tehokas joogaharjoitus. Työpajassa keskitymme erityisesti puhdistaviin, hermostoa tasapainottaviin ja uudistaviin hengitysharjoituksiin. Kundaliinijoogatyöpajan kruunaa puolen tunnin mittainen syvärentoutus 2 gongin upeassa värähtelyssä.
Kundaliinijoogatyöpajan jälkeen jatkamme vielä omilla tai kimppakyydeillä Teiskoon Niemi-Kapeen tilalle, jossa saamme nautiskella tunnelmallisen savusaunan lempeistä löylyistä ja virkistyä Näsijärvessä.
Aikataulu
klo 12-14 Kundaliinijooga-työpaja ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere
klo 15-17 Savusauna, Niemi-Kapeen tila,Kapeenniementie 22, Tampere
klo 17-18 Mahdollisuus nauttia iltapalaa eri korvausta vastaan, Niemi-Kapeen tila
Osallistuminen
Hanki liput etukäteen joko holvi-verkkokaupasta (https://holvi.com/shop/aquarianyoga/) tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”).