Kevätpäiväntasauksen aikaan päivä ja yö ovat yhtä pitkät ja valo alkaa lisääntymään vauhdilla kohti kevättä. Vuonna 2023 kevätpäiväntasaus on maanantaina 20. maaliskuuta, täsmälleen kello 23.24 Suomen aikaa.
Tässä kevätpäiväntasauksen jooga&saunaillassa aktivoidaan omaa sisäistä aurinkoa ja rauhoitutaan loppuilta hiljaisen saunatemppelin lauteilla.
Rauhaniemen kansankylpylän kupeeseen kohoaa maaliskuussa jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Ilta aloitetaan kundaliinijoogalle ja gongi-rentoutuksella Om Yoga-koululla, josta siirrytään Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta ensin Saunakonkeleiden kylpyrauhan temppelissä jurttasaunassa klo 21-22 ja vielä kaikille halukkaille jälkilöylyt Rauhaniemen isossa saunassa klo 22-23.
Illan ohjelma:
klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere
klo 21-22 Hiljainen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan temppelissä (yksityistilaisuus), Jurttasaunassa Rauhaniemessä
klo 22-23 Jälkilöylyt isossa saunassa Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere
Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.
Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.
Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.
Jurttasauna on avoinna klo 21-22 vain tälle joogaryhmälle yksityistilaisuudessa. joten nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman ruuhkia.
Saunan pääsymaksu sisältyy jooga&saunaillan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen maksaa.
Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/