Aika: Kiirastorstai 6.4.2023 klo 19-22
Pääsiäsen täysikuu osuu tänä vuonna kiirastorstaille, tarkalleen klo 7:35 ja se on aina hyvä ajankohta kehon ja mielen puhdistamiselle joogaharjoituksen, meditaation ja gongi-rentoutuksen avulla. Illan kruunaa hiljainen saunailta saunakonkeleiden saunatemppelissä Rauhaniemessä.
Illan ohjelma:
klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere
klo 21-22 Hiljainen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä (yksityistilaisuus), Rauhaniemessä
klo 22-23 Jälkilöylyt halukkaille isossa saunassa Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere
Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Ilta aloitetaan kundaliinijoogalle ja gongi-rentoutuksella Om Yoga-koululla, josta siirrytään Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta ensin Saunakonkeleiden kylpyrauhan temppelissä jurttasaunassa klo 21-22 ja vielä kaikille halukkaille jälkilöylyt Rauhaniemen isossa saunassa klo 22-23.
Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/