KOLME HELMEÄ – Kundaliinijoogan syventävä meditaatiotyöpaja Pääsiäissunnuntaina 9.4.2023 klo 11.00-13.30 Tampereella Om Yoga -koululla tai zoomin kautta etänä
Oletko harrastanut kundaliinijoogaa jo jonkin aikaa, ja kiinnostunut syventämään kokemustasi?
Haluaisitko kokea voimallisemman meditatiivisen tilan kuin mihin viikkotunneilla on mahdollisuus?
Vai oletko kenties jo kokenut meditoija, ja kaipaat yhteisen harjoituksen erityistä tehoa ja tunnelmaa?
Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan näistä kysymyksistä, tämä tapahtuma on sinulle!
Kundaliinijoogassa on lukematon määrä erittäin tehokkaita ja täsmällisiä meditaatiotekniikoita, jotka puhdistavat alitajuntaa voimakkaasti ja saavat aikaan positiivisia muutoksia tietoisuuden tilassa. Tähän työpajaan olemme valinneet kolme loistavaa klassikkoa: Sat Kriya, Sodarshan Chakra Kriya ja Kirtan Kriya -meditaatiot, joita teemme 22 minuuttia kutakin.
Valmistaudumme meditaatioihin lämmittelemällä kehon fyysisellä joogaharjoituksella. Työpajaan kuuluu myös kaksi syvärentoutusta auttamaan harjoitusten integroimisessa: pitkä gong-rentoutus ja lyhyempi välirentoutus mantramusiikin värähtelyssä. Lopuksi on aikaa jakamiselle teekupin äärellä.
– Sat Kriya on erityisesti alimpia chakroja tasapainottava, luovaa energiaa stimuloiva ja ruuansulatuselimistöä vahvistava dynaaminen meditaatio.
– Sodarshan Chakra Kriya on voimakkaan transformoiva ja parantava pranayama-meditaatio, joka mm. puhdistaa negatiivisia taipumuksia alitajunnasta, lisää keuhkojen kapasiteettia ja stimuloi onnen tunteita.
– Kirtan Kriya on kognitiivisia kykyjä ja muistia vahvistava mantrameditaatio, jonka on tutkitusti todistettu vähentävän ahdistuksen tunteita ja vähentävän stressiä.
Työpaja edellyttää kundaliinijoogan perusteiden tuntemista, mutta ko. meditaatiotekniikoita ei tarvitse osata etukäteen. Harjoitukset ohjeistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Jokainen tekee harjoituksen itseään kuunnellen ja omista lähtökohdistaan käsin, mutta saatat myös yllättyä siitä, kuinka vahvasti ryhmäenergia kannattelee harjoitusta!
Osallistuminen
Voit osallistua joko Om Yogalla Tampereella läsnäolevana tai zoomin kautta etänä.
Hanki liput etukäteen joko holvi-verkkokaupasta (https://holvi.com/shop/aquarianyoga/) tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”).