Kevään 2023 jooga&saunailtojen huipennuksena huhtikuun Jooga & Saunailta S A V U S A U N A L L A terästettynä Teiskossa sunnuntaina 23.4.2023 klo 13-18!
Hiljenny joogan ja savusaunan rauhassa Teiskolaisen luonnon keskellä Näsijärven rannalla!
Ohjelmassa on perinteisesti kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus, jonka jälkeen rauhallinen savusaunailta Näsijärven rannalla, Niemi-Kapeen tilalla, ulkomailla Teiskossa. Tätä ylellisen rentouttavaa nautintoa ei kannata jättää kokematta!
Ilta alkaa perinteisesti kundaliinijoogaharjoituksella ja gongi-rentoutuksella, jonka jälkeen on vuorossa rauhallinen savusaunailta Näsijärven rannalla.
Joogaamme tällä kertaa aivan Niemi-Kapeen tilan lähistöllä sijaitsevassa yli 100-vuotiaassa Myrsky-kylätalossa, joka on toiminut aiemmin mm. kyläkouluna ja työväentalona.
Illan kruunaa rauhallinen savusauna maakunnan parhaissa löylyissä Niemi-Kapeen tilalla ja mahdollisuus pulahtaa virkistävään Näsijärveen!
Saunan jälkeen voit halutessasi nauttia vielä eri korvausta vastaan maukkaan iltapalan Niemi-Kapeen tilan tarjoilemana.
Illan alustava aikataulu
Kokoontuminen 12.45 alkaen Myrsky-kylätalolle (osoite Pohjankapeentie 99, Tampere)
klo 13-15 Kundaliinijooga ja meditaatio & gong-rentoutus, Myrsky-kylätalo
klo 15-17 Savusauna ja uintimahdollisuus Näsijärvessä sekä Niemi-Kapeen tila (osoite Kapeenniementie 22, Tampere)
klo 17-18 Mahdollisuus nauttia iltapalaa eri korvausta vastaan, Niemi-Kapeen tila
Ohjaajina toimivat kokeneet kundaliinijoogaopettajat Siri Vedya ja Ari. Jos kaipaat vielä syvempää sukellusta itseesi, tsekkaa myös Siri Vedyan ja Arin ihana viikonloppuretriitti 19-21.5.2023 Hub Feenixissä kundaliinijoogan, shaktitanssin, meditaation ja gongin parissa. Linkki ”HELAVALKEAT – Kevään ja kasvun joogaretriitti 2023” -retriitin
Facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/1376895863056072
Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittaudu ja varmista paikkasi pikaisesti!
Hanki liput etukäteen joko holvi-verkkokaupasta (https://holvi.com/shop/aquarianyoga/) tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, EazyBreak, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”).