Aika: lauantaina 15.4.2023 klo 12-15
Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere
Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Mantramusiikin tahtiin tehtävät virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meidät lempeästi meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja luovasta itseilmaisusta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava ja harmonisoiva syvärentoutus, liikemeditaatio sekä hiljainen meditaatio.
Yksi keino tutkia ääretöntä sisäistä potentiaaliamme on tutkia jumalatarten arkkityyppejä, joiden värähtely voi parantaa ja kutsua esiin meissä uinuvia olemisen muotoja ja mahdollisuuksia. Työpajassa tutustumme taivaallista tuhovoimaa ilmentävään Kali-jumalattareen. Villin voimakas Kali on kuin musta aukko, joka nielee tieltään kaiken tietämättömyyden ja itsekkäät illuusiot. Tuhovoimansa vastapainona Kali edustaa myös uutta, puhdasta tietoisuutta synnyttävää armollista ja rakastavaa Äiti-energiaa. Tervetuloa mukaan villin vapauttavalle ja puhdistavalle matkalle transformaation tanssiin 🔥
Työpaja on avoin sekä ensikertalaisille että jo aiemmin sydämensä shaktitanssille menettäneille. Shaktitanssi ei edellytä aiempaa osaamista ja sopii kaikille sukupuolille.
Ota mukaan vesipullo ja oma joogamatto- tai alusta.