Toukokuun täysikuu on tänä vuonna perjantaina 5.5.2023 klo 20:34 ja samaan ajankohtaan osuu myös kuunpimennys
Täysikuu on aina hyvä ajankohta kehon ja mielen puhdistamiselle joogaharjoituksen, meditaation ja gongi-rentoutuksen avulla. Illan kruunaa rauhallinen saunailta yksityisvuorolla saunakonkeleiden saunatemppelissä Rauhaniemessä.
Illan ohjelma:
klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus, meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere
klo 21-22 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä (yksityistilaisuus), Rauhaniemessä
klo 22-23 Jälkilöylyt halukkaille isossa saunassa Rauhaniemen Kansankylpylässä, Rauhaniementie 23, Tampere
Rauhaniemen kansankylpylän kupeseen on kohonnut jälleen jurttasauna – kylpyrauhan saunatemppeli, jossa painotetaan saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Sauna on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.
Ilta aloitetaan kundaliinijoogalle ja gongi-rentoutuksella Om Yoga-koululla, josta siirrytään Rauhaniemeen nauttimaan rauhallisesta saunaillasta ensin Saunakonkeleiden kylpyrauhan temppelissä jurttasaunassa klo 21-22 ja vielä kaikille halukkaille jälkilöylyt Rauhaniemen isossa saunassa klo 22-23.
Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella. Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.
Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.
Saunatemppeli on avoinna klo 21-22 vain tälle joogaryhmälle yksityistilaisuudessa. joten nyt on oiva tilaisuus nauttia saunan ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman ruuhkia.
Saunan pääsymaksu sisältyy jooga&saunaillan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen maksaa.
Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/