Miten vietät kesää? Oletko jo vapailla vai kuluvatko hellepäivät vielä työn merkeissä?

Kesän aikana joogan viikkotuntini ovat tauolla, ja jatkuvat jälleen elo-syyskuussa. Jos kaipaat ohjattua harjoitusta kesäkuukausien ajalle tukemaan hyvinvointiasi, vietät sitten kesää töiden merkeissä tai lomaillen, tuntitallenteiden tahtiin joogaaminen on loistavan joustava vaihtoehto.
Olen ihanien asiakkaideni toiveesta koostanut tänäkin vuonna joogisen kesäpaketin, joka sisältää viisi erilaista reilun tunnin-puolentoista tunnin mittaista, lempeällä ammattitaidolla ohjattua kundaliinijoogaharjoitusta. Monipuolisessa paketissa on harjoitukset mm. pelon poistamiseen, meditatiiviselle mielelle, tasapainon tukemiseen, sydänchakran ja intuition avaamiseen.
Videotallenteet ovat käytettävissäsi elokuun loppuun asti todella edulliseen tarjoushintaan 45€ (alv. 0%). Voit tehdä harjoituksia omaan tahtiisi missä tahansa oletkin. Kysy lisää tai tilaa paketti laittamalla minulle YV tai s-postia sirivedyakaur@gmail.com
Rentoja, kukoistavia ja nautinnollisia kesäpäiviä sinulle ja kaikille! Kohtaamisiin🌼