Aika: Lauantai 28.10.2023 klo 19-23

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Täysikuu on aina hyvä ajankohta kehon ja mielen puhdistamiselle joogaharjoituksen, meditaation ja gongi-rentoutuksen avulla. Illan kruunaa saunailta Rauhaniemessä täydenkuun ja osittaisen kuunpimennyksen tunnelmissa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 28-29.10. tapahtuu osittainen kuunpimennys, joka voidaan sään salliessa nähdä koko maassa. Pimennyksen syvimmän vaiheen aikana Kuun kiekosta on 6 % Maan täysivarjossa. Pimennyksen aloittavaa ja päättävää puolivarjopimennysvaihetta ja Kuun pinnan hentoa tummumista voi olla vaikeaa erottaa, mutta osittaisen pimennyksen vaiheet erottuvat hyvin.

Pimennyksen alkaessa Kuu on 25 asteen korkeudella itäkaakossa, ja siis hyvin näkyvissä. Pimennyksen päättyessä Kuu on ohittanut etelän ja on 44 asteen korkeudella.

Pimennyksen kulku

  • Puolivarjopimennys alkaa klo 21.02

  • Osittainen pimennys alkaa klo 22.35

  • Pimennys on syvimmillään klo 23.14

  • Osittainen pimennys päättyy klo 23.53

  • Puolivarjopimennys päättyy klo 1.26

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere

klo 21.00-23.00 Iltasauna Rauhaniemen kansankylpylässä yleisellä vuorolla täydenkuun ja osittaisen kuunpimennyksen tunnelmissa

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen kansankylpylä on avoinna yleisellä vuorolla klo 22.30 asti ja sen jälkeen vielä puoli tuntia yksityisvuorolla vain tälle joogaryhmälle, jotta voit vielä nautiskella täydenkuun ja kuunpimennyksen tunnelmasta kaikessa rauhassa klo 23 asti.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/