Paikka: Om Yoga-koulu, Varastokatu 3 B, Tampere
Aika: perjantai 17.11.2023 klo 18-20

Kaamosajan kunniaksi kutsumme sinut tunnelmallisiin iltatansseihin kynttilöiden loisteessa! Vapautamme keho-mielen jumeja virtaavien asanoiden avulla ja luomme lempeää lämpöä energiakehoa herättävien seisomaharjoitusten kautta. Sen jälkeen antaudumme pitkään vapaaseen tanssiin, jossa pääset antautumaan sisältä kumpuavalle liikkeelle ja heittämään stressille hyvästit.

Jos kaipaat sekä liikettä että pysähtymistä, keho-mielen vapauttamista ja rentouttavaa siirtymää viikonloppuun, tämä shakti-matka on sinulle. Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista. Ota mukaan vesipullo, joogamatto ja tule juuri sellaisena kuin olet.

MITÄ ON SHAKTITANSSI?

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen harjoitus, joka yhdistää joogan, energiatyön ja tanssin. Hengityksen rytmissä virtaavat asanat, seisomaharjoitukset ja mantramusiikki johdattavat meidät meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan luovasta itseilmaisusta ja todellisesta läsnäolosta tanssin kautta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava syvärentoutus, liikemeditaatio sekä hiljainen meditaatio.

Työpaja sisältää seuraavat vaiheet:

-Virittäytyminen alkumantralla
-Virtaavat shaktivenyttelyt
-Seisomaharjoitukset
-Vapaa tanssi
-Syvärentoutus
-Liikemeditaatio
-Hiljainen meditaatio
-Harjoituksen päätös loppumantralla

ILMOITTAUTUMINEN JA HINNAT

Aikaisen varaajan early bird -liput tarjolla 12.11.2023 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

41€ (early bird -alennettu normaalihinta)
35€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat, alekoodi: shaktitanssi2023)

13.11.2023 alkaen jos paikkoja on jäljellä:
51€ (normaalihinta)
45€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat, alekoodi: shaktitanssi2023)

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi ja ilmoitat asiasta 15.11. mennessä, palautamme 50% työpajan hinnasta. 15.11. jälkeen tapahtuvissa peruutustapauksissa emme palauta maksua, mutta voit halutessasi antaa paikkasi eteenpäin.

OPETTAJAN ESITTELY

Siri Vedya on pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>) ja shaktitanssiopettaja (2012>), ja toimii myös opettajakouluttajana molemmissa lajeissa. Hänen opetuksensa ammentaa yli kahden vuosikymmenen intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja eri parantamistraditioiden opinnoista. Siri Vedyan kutsumus on luoda liikkeen ja meditaation kautta parantavia ja inspiroivia tiloja, joissa todellinen olemuksemme pääsee esiin. Viimeisten viidentoista vuoden aikana Siri Vedya on opettanut eri puolilla Suomea ja lisäksi Virossa, Latviassa, Venäjällä, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Hän on myös Meditative Healing™ -hoitaja, energiahoitaja sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.

www.facebook.com/sirivedyayoga
www.instagram.com/sirivedyayoga
www.shaktidanceacademy.online