Aika: Lauantai 28.10.2023 klo 19-23

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Isänpäivän aaton joogaharjoituksessa, numerologisesti voimallisena 11.11 päivän iltana keskitymme aktivoimaan, tasapainottamaan ja vahvistamaan maskuliinista energiaa ja sisäistä voimaa, joka löytyy niin miehistä kuin naisista.

Sisäisen maskuliinisen voiman, turvan ja rauhan löytäminen on avain vapaaseen ja onnelliseen elämään kaikille sukupuolille.

Kutsu mukaan tähän tapahtumaan oma isäsi, lastesi isä tai tulevien lastesi isä, niin voitte osallistua 2 yhden hinnalla tulevan isänpäivän kunniaksi!

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus & meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere

klo 21.00-22.30 Iltasauna Rauhaniemen kansankylpylässä yleisellä vuorolla

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen saunamaksu yleisellä vuorolla sisältyy tapahtuman hintaan ja suana on avoinna klo 22.30 asti. Mikäli haluat mielummin kylpeä klo 22 asti Saunatemppelisssä onnistuu se 5€ lisämaksulla Rauhaniemen lipunmyynnissä.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

Earlybird 5.11.2023 asti

– 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)

Normaalihinta 6.11.2023 jälkeen, jos paikkoja on vielä jäljellä

– 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2023)

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla (hinta 25€) 🧘‍♀️

Varaa siinä tapauksessa paikkasi etukäteen viimeistään 2h aikaisemmin suoraan Aquarian Yogan varausjärjestelmästä, jossa voit samalla myös maksaa tunnin https://www.aquarianyoga.fi/varausjarjestelma/ 🧘

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 /
Ari

Facebook-tapahtuma:

”Isänpäivän aaton 11.11 jooga ja saunailta”