Laskeudu joulunaikaan lempeän voimallisessa joogatyöpajassa kokeneiden opettajien ohjauksessa!

Aika: su 10.12. klo 12:00-14:00
Paikka: Helsingin aikuisopiston liikuntasali, Annankatu 29 B, Helsinki (Kampin metroaseman läheisyydessä)

Tässä tunnelmallisessa työpajassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä kehoa pehmeästi avaavia virtaavia shakti-venytyksiä, kundaliinijoogaa, gong- äänirentousta sekä meditaatiota. Vapauta ylimääräiset viritykset niin kehosta kuin mielestäkin, ja laskeudu olemisen tilaan. Oppaina ja tilan kannattelijoina kokeneet joogaopettajat Siri Vedya ja Ari.

Voit osallistua työpajaan joko paikan päällä Helsingin aikuisopiston liikuntasalissa Annankadulla tai Zoom-etäyhteyden kautta mistä vain. Työpajasta tulee myös tallenne, mikäli haluat joogata omaan tahtiisi myöhempänä ajankohtana.

Mitä voit odottaa?

LYHTY – kotiinpaluu kehoosi. Avaamme fyysisen ja energiakehon pehmeillä venytyksillä. Jokainen shakti-asana sisältää venytyksen ja vastavenytyksen, jotka tehdään vuorotellen hengityksen ja rentouttavan musiikin tahtiin. Tämä lämmittää koko kehon hellävaraisesti, laittaa energian kiertämään ja samalla mieli rauhoittuu.

LIEKKI – yhteys syvempään olemukseesi. Kundaliinijoogaosuudessa teemme kokonaisvaltaisesti kehoa tasapainottavan kriyan eli harjoitussarjan, jonka avulla voit sanoa hyvästit stressille ja pääset takaisin yhteyteen itsesi kanssa. Joogan jälkeen on luvassa syvärentoutus gongin hoitavassa värähtelyssä sekä meditaatio.

Työpaja sopii kaikille meditatiivisesta ja kokonaisvaltaisesta joogaharjoituksesta kiinnostuneille, ei edellytä aiempaa osaamista. Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja ota vesipullo mukaan.

Salilta löytyy joogamattoja ja vilttejä lainattavaksi. Työpaja sisältää teetarjoilun paikan päällä osallistuville.

Osallistuminen

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

– Early bird -hinta 44€ paikan päällä ja 39€ Zoomin kautta osallistuville, kun ilmoittaudut 3.12. mennessä

– Normaali hinta 55€ paikan päällä ja 49€ Zoomin kautta osallistuville, kun ilmoittaudut 3.12. jälkeen

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Opettajista

Siri Vedya on helsinkiläinen, pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja, shaktitanssiopettaja sekä opettajakouluttaja molemmissa lajeissa. Hän on opiskellut joogaa, tanssia, eri viisaustraditioita, ihmisen energeettistä anatomiaa, meditaatiota, parantamista, energiahoitoa, kanavointia ja henkistä numerologiaa useiden eri kansainvälisten huippuopettajien johdolla. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lempeäksi, lämminhenkiseksi ja selkeäksi.

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen.

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 / Ari