Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9 (kerros 4B), Tampere

Aika: Sunnuntaina 18.2. klo 11:00-14:00

Kundaliinijoogaperinteeseen pohjautuva shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Mantramusiikin tahtiin tehtävät virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meidät lempeästi meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja luovasta itseilmaisusta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava ja harmonisoiva syvärentoutus ja liikemeditaatio.

Työpaja ammentaa viiden elementin teoriasta, jota lähestymme kehollisesti. Vapautamme keho-mielen jumeja lempeiden virtaavien asanoiden ja energiakehoa herättävien seisomaharjoitusten kautta, keskittyen erityisesti veden elementtiin ja siihen, miten vesi voi inspiroida liikettä. Sen jälkeen antaudumme pitkään vapaaseen tanssiin tutkimaan sisältämme kumpuavaa myötäsyntyistä liikevirtaa. Aktiivisia vaiheita seuraa solutasolla asti vaikuttava, kokonaisvaltainen syvärentoutus gongin hoitavassa värähtelyssä, liikemeditaatio sekä hiljainen meditaatio.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista – avoin kiinnostus joogaa ja tanssia kohtaan riittää. Pukeudu mukaviin, liikkumisen salliviin vaatteisiin. Ota mukaan vesipullo. Salilta löytyy joogamattoja ja vilttejä, toki voit halutessasi ottaa omasikin mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Aikaisen varaajan early bird -liput tarjolla 12.2.2024 saakka:

51€ (early bird -alennettu normaalihinta)

45€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat, alennuskoodi: SHAKTITRE2024)

41€ (shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alennuskoodin saat Siri Vedyalta)

13.2.2024 alkaen jos paikkoja on jäljellä:

61€ (normaalihinta)

55€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat ja shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alennuskoodi: SHAKTITRE2024)

51€ (shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alennuskoodin saat Siri Vedyalta)

Voit halutessasi maksaa myös kokonaan tai osittain liikuntaetuuksilla (ePassi, Edenred tai Smartum, valitse käyttöpaikka ”Siri Vedya Yoga”). Jos maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu lisäksi sähköpostilla osoitteeseen sirivedyakaur@gmail.com.

Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Peruutustapauksissa maksua ei palauteta, mutta voit halutessasi käyttää maksamasi summan Siri Vedyan online-kundaliinijoogatunneilla.

Olet sydämellisesti tervetullut!

OPETTAJAN ESITTELY

Siri Vedya on pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>) ja shaktitanssiopettaja (2012>), ja toimii myös opettajakouluttajana molemmissa lajeissa. Hänen opetuksensa ammentaa yli kahden vuosikymmenen intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja eri parantamistraditioiden opinnoista. Siri Vedyan kutsumus on luoda liikkeen ja meditaation kautta parantavia ja inspiroivia tiloja, joissa todellinen olemuksemme pääsee esiin. Viimeisten viidentoista vuoden aikana Siri Vedya on opettanut eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Hän on myös Meditative Healing™ -hoitaja, energiahoitaja sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.

www.facebook.com/sirivedyayoga

www.instagram.com/sirivedyayoga

www.shaktidanceacademy.online