Aika: Torstai 29.2.2024 klo 19-22

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Helmikuun 2024 karkauspäivän jooga&saunailta järjestetään, torstaina 29.2.2024 klo 19.00-22.00 Tampereella.

Karkauspäivää vietetään taas neljän vuoden tauon jälkeen helmikuun 29. päivä. Karkauspäivä on ”ylimääräinen” päivä, joka karkausvuosina lisätään kalenterivuoteen, koska Maan kierto Auringon ympäri kestää noin 365,25 päivää. Karkausvuosia ovat kaikki neljällä jaolliset vuodet, kuten 2020, 2024 ja 2028. Poikkeuksen tekevät sellaiset sadalla jaolliset vuodet, jotka eivät ole jaollisia neljälläsadalla.

HUOM! Karkauspäivä on vain joka neljäs vuosi ja vanhan perinteen mukaan silloin naisillakin on lupa kosia. Jos mies kieltäytyy, joutuu hän ostamaan naiselle hamekankaan. Lue halutessasi lisää karkauspäivästä täältä
https://fi.wikipedia.org/wiki/Karkausvuosi_länsimaisessa_ajanlaskussa

Illan ohjelmassa on totutusti voimauttava ja rentouttava kundaliinijoogaharjoitus sekä gong-rentoutus Om Yoga -koululla ja illan kruunaa saunailta Rauhaniemen Kansankylpylässä mukavassa seurassa.

Illan ohjelma:

klo 19.00-20.30 Kundaliinijoogaharjoitus & meditaatio ja gongi-rentoutus, Om Yoga -koululla, Varastokatu 3b, Tampere

klo 21.00-22.00 Iltasauna Rauhaniemen kansankylpylässä yleisellä vuorolla

Sisäänpääsy joogaan klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen kansankylpylä on avoinna yleisellä vuorolla klo 22.30 asti. Rauhaniemen saunamaksu sisältyy hintaan, mutta mikäli haluat mielummin kylpeä klo 22 asti saunarauhaa kunnioittaen hiljaisessa Saunatemppelisssä (jurttasauna) onnistuu se maksamalla 5€ lisämaksu Rauhaniemen lipunmyynnissä.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

Earlybird 22.2.2024 asti

– 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

Normaalihinta 22.2.2024 jälkeen, jos paikkoja on vielä jäljellä

– 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 /
Ari

Facebook-tapahtuma:

”Helmikuun karkauspäivän jooga & saunailta”