Aika: lauantai 25.2.2024 klo 11.00-12.15

Paikka: Online-tunti Zoom-yhteydellä (saat linkin ilmoittautuessasi)

Tervetuloa hengähtämään ja vahvistamaan talven aikana tyhjentyneitä energiavarantojasi kundaliinijoogatunnille, jonka pidämme Zoomissa lauantaina 25.2.2024 klo 11:00-12:15. Tunti sisältää koko kehon avaavat virtaavat lämmittelyt, kundaliinijoogan harjoitussarjan elinvoimalle, rentoutuksen ja meditaation ammattitaidolla ohjattuna.

Ystävänpäiväkuukauden kunniaksi tarjoamme harjoituksen sinulle ilmaiseksi! Joogatunnista tulee myös tallenne, joten jos ajankohta ei sovi sinulle, voit silti ilmoittautua, ja saat linkin tallenteeseen sähköpostiisi.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Zoom-linkin löydät ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tulevasta tilausvahvistuksesta.

Opettajat

Siri Vedya on helsinkiläinen, pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>), shaktitanssiopettaja (2012>) sekä opettajakouluttaja molemmissa lajeissa. Hän on opiskellut joogaa, tanssia, eri viisaustraditioita, ihmisen energeettistä anatomiaa, meditaatiota, parantamista, energiahoitoa, kanavointia, henkistä numerologiaa ja tanssi-liiketerapiaa useiden eri kansainvälisten huippuopettajien johdolla. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lempeäksi, lämminhenkiseksi ja selkeäksi. Lisätietoa Siri Vedyasta facebookissa facebook.com/sirivedyayoga ja instagramissa @sirivedyayoga

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja, shaktitanssiopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi) nimissä. Seuraa Aria facebookissa facebook.com/AquarianYoga ja instagramissa @aquarianyoga