Tervetuloa hengähtämään ja vahvistamaan talven aikana tyhjentyneitä energiavarantojasi kundaliinijoogatunnille, jonka pidimme Zoomissa lauantaina 24.2.2024. Tunti on nyt saatavilla tallenteena, osoitteessa https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Linkin siihen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi saapuvasta vahvistusviestistä. Harjoitus sisältää koko kehon avaavat virtaavat lämmittelyt, kundaliinijoogan harjoitussarjan elinvoimalle, rentoutuksen ja meditaation ammattitaidolla ohjattuna. Tarjoamme harjoituksen sinulle ilmaiseksi! Harjoituksen kesto on noin 1h 15min.

Ilmoittautumalla tunnille hyväksyt, että voimme lähettää sinulle joogaan liittyvää viestintää.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Opettajat

Siri Vedya on helsinkiläinen, pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>), shaktitanssiopettaja (2012>) sekä opettajakouluttaja molemmissa lajeissa. Hän on opiskellut joogaa, tanssia, eri viisaustraditioita, ihmisen energeettistä anatomiaa, meditaatiota, parantamista, energiahoitoa, kanavointia, henkistä numerologiaa ja tanssi-liiketerapiaa useiden eri kansainvälisten huippuopettajien johdolla. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lempeäksi, lämminhenkiseksi ja selkeäksi. Lisätietoa Siri Vedyasta Facebookissa facebook.com/sirivedyayoga ja Instagramissa @sirivedyayoga

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja, shaktitanssiopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi) nimissä. Seuraa Aria Facebookissa facebook.com/AquarianYoga ja Instagramissa @aquarianyoga