Aika: Torstai 18.4.2024 klo 19-20

Paikka: Om Yoga -koulu, Varastokatu 3b, Tampere

Huhtikuun pitkä gongi-meditaatio ja -rentoutus kahden voimakkaan gongin värähtelyssä Om Yoga -koululla.

Tilaisuus alkaa meditaatiolla kundaliinijoogaperinteen mukaisesti. Sen jälkeen voit joko edelleen jatkaa meditaatiota haluamasi ajan tai siirtyä suoraan rentoutukseen, lepäämään ja nauttimaan gongin äänivärähtelystä.

Gongi on yksi maailman vanhimpia soittimia ja sen voimakasta äänivärähtelyä on käytetty jo tuhansia vuosia meditaation, rentoutuksen ja erilaisten äänihoitojen yhteydessä.

Gongin äänivärähtely tasapainottaa mielen ja kehon toimintoja ja auttaa päästämään irti erilaisista jännitystiloista lempeästi, mutta tehokkaasti.

Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ennakkoon ja varaa paikkasi verkkokaupasta https://holvi.com/shop/aquarianyoga edulliseen earlybird-hintaan viimeistään 14.4.2023 mennessä.

Sisäänpääsy klo 18.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella. Gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi pienille lapsille ja raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Hanki liput etukäteen joko holvi-verkkokaupasta (https://holvi.com/shop/aquarianyoga/) tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”).

Aikaisen varaajan early bird-hinta 14.4..2024 asti:
– 15€ / 13€ (alempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi verkkokaupassa: gongi2024)

Normaalihinta 14.4.2024 jälkeen:
– 25€ / 22€ (alempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi verkkokaupassa: gongi2024)

Gongirentoutus sopii kaikille paitsi soinnin voimallisuuden vuoksi ei raskaana ollessa eikä alle 10-vuotiaille lapsille.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Ari Marjamäki, henkiseltä nimeltään Teg Anand Singh, on tamperelainen kundaliinijoogaopettaja, shaktitanssiopettaja ja yin-joogaohjaaja. Lisäksi Ari soittaa gongi-rentoutuksia sekä joogatuntien yhteydessä että erikseen. Ari opettaa säännöllisiä kundaliinijoogan viikkotunteja Tampereen seudulla ja etänä verkossa sekä yksityisiä tilaustunteja yrityksille ja ryhmille ja järjestää erilaisia joogatapahtumia oman Aquarian Yoga -yrityksensä (www.aquarianyoga.fi) nimissä. Seuraa Aria facebookissa facebook.com/AquarianYoga ja instagramissa @aquarianyoga

Facebook-tapahtuma ”Huhtikuun pitkä gongi-meditaatio ja -rentoutus”