Aika: perjantai 5.4.2024, klo 18:00-20:30

Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, kerros 4B, Tampere

Sydänkeskus on ihmisyyden ydin ja portti todelliseen olemukseemme. Erilaisten elämänkokemusten- ja ehdollistumisen kautta olemme yleensä kuitenkin oppineet rajoittamaan sydämen tilaa, suojaamaan sitä ja pienentämään itseämme. Työpajan teemana ovat vahvat juuret ja säteilevä sydän – keskitymme oman voiman vahvistamiseen kehollisella, maadottavalla energiatyöskentelyllä, avaamme sydäntä mantroilla ja vapaalla tanssilla. Työpaja sisältää myös syvärentoutuksen gongin värähtelyssä.

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista.

ILMOITTAUTUMINEN

Aikaisen varaajan liput tarjolla 1.4.2024 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/sirivedya/

45€ (early bird-alennettu normaalihinta)

40€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)

1.4.2024 jälkeen, mikäli paikkoja on jäljellä:

55€ (normaalihinta)

50€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta, mutta voit antaa oman paikkasi eteenpäin tai siirtää maksamasi summan käytettäväksi Siri Vedya online-kundaliinijoogatunneilla.

Olet sydämellisesti tervetullut!

OPETTAJAN ESITTELY

Siri Vedya on pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>) ja shaktitanssiopettaja (2012>), ja toimii myös opettajakouluttajana molemmissa lajeissa. Viimeisten viidentoista vuoden aikana Siri Vedya on opettanut eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Hänen opetuksensa ammentaa yli kahden vuosikymmenen intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja eri parantamistraditioiden opinnoista. Siri Vedyan kutsumus on luoda liikkeen ja meditaation kautta parantavia ja inspiroivia tiloja, joissa todellinen olemuksemme pääsee esiin. Hän on myös Meditative Healing™ -hoitaja, energiahoitaja sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.

www.instagram.com/sirivedyayoga