Kesän 2024 huipennuksena ja yleisön pyynnöstä Jooga & Saunailta SAVUSAUNALLA terästettynä sunnuntaina 30.6.2024 klo 13-18!

– Aika: sunnuntai 30.6.2024 klo 13-18

– Paikka: Niemi-Kapeen tila, Teisko (Kapeenniementie 22, Tampere)

Ohjelmassa on perinteisesti kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus, jonka jälkeen rauhallinen savusaunailta Näsijärven rannalla, Niemi-Kapeen tilalla, ulkomailla Teiskossa. Tätä ylellisen rentouttavaa nautintoa ei kannata jättää kokematta!

HUOM! Kyseessä on yksityistilaisuus eli tällä kertaa savusauna on koko illan varattu vain tälle joogaryhmälle!

Ilta alkaa perinteisesti kundaliinijoogaharjoituksella ja gongi-rentoutuksella, jonka jälkeen on vuorossa rauhallinen savusaunailta Näsijärven rannalla.

Joogaamme tällä kertaa hyvän sään salliessa ulkona laiturilla Näsijärven rannalla tai sateen sattuessa aivan savusaunan vieressä Niemi-Kapeen tilan viehättävän tunnelmallisessa juhlatilassa vanhan tallin ylisillä. Joogaharjoitus tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja se sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja gongi-rentoutuksen. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta ja harjoitus sopii kaikille. Ohjaajana toimii KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki.

Illan kruunaa rauhallinen savusauna maakunnan parhaissa löylyissä Niemi-Kapeen tilalla ja mahdollisuus pulahtaa virkistävään Näsijärveen! Mukaan tarvitset oman uimapuvun sillä sauna on yhteinen kaikille.

Saunan jälkeen voit halutessasi nauttia vielä eri maksua vastaan maukkaan iltapalan suolaista ja makeaa Niemi-Kapeen tilan tarjoilemana. Voit ottaa halutessasi mukaan myös omia eväitä ja juomia kohtuudella. Rannan grillikodalla voi paistella vaikka makkaraa illan aikana.

Illan alustava aikataulu

– Kokoontuminen klo 12.45 Niemi-Kapeen tilan pihalla (osoite Kapeenniementie 22 Tampere), josta siirrymme joogaamaan yhdessä.

– klo 13-15 Kundaliinijooga ja meditaatio & gong-rentoutus, Niemi-Kapeen tila

– klo 15-18 Savusauna ja uintimahdollisuus Näsijärvessä sekä mahdollisuus nauttia kesäistä iltapalaa eri korvausta vastaan, Niemi-Kapeen tila

Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittaudu ja varmista paikkasi pikaisesti!

Hanki liput etukäteen joko holvi-verkkokaupasta (https://holvi.com/shop/aquarianyoga/) tai maksamalla työnantajan liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum-mobiilimaksut, käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”).

HUOM! aikaisen varaajan earlybird-hinta tarjolla vain 22.6.2024 asti tai niin pitkään kuin paikkoja riittää

– 45€ / 39€ (alempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi verkkokaupassa: joogasavusauna2024)

Jos paikkoja on vielä jäljellä 22.6 jälkeen osallistumismaksu normaalihinnalla

– 55€ / 49€ (alempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, alekoodi verkkokaupassa: joogasavusauna2024)

Mikäli maksat liikuntaetuudella, lähetä siitä ilmoittautumistieto myös sähköpostilla info@aquarianyoga.fi

Jos kaipaat kimppakyytiä tai voit tarjota paikkoja omassa autossasi, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä sekä tarvittaessa kysele ja sovi kyytiasioista facebook-tapahtuman keskusteluosiossa.

Lisätiedot: info@aquarianyoga.fi, +358 400 883715 / Ari

Lämpimästi tervetuloa kokemaan rauhallinen joogahetki Teiskossa ja Niemi-Kapeen Savusaunan pehmeät löylyt ja Saunarannan tunnelma!

Facebook-tapahtuma: ”Keskikesän Jooga & Savusaunailta Teiskossa”