Elokuun leijonaportin 8.8 jooga & saunailta Saunatemppelissä järjestetään torstaina 8.8.2024 klo 20.00-23.00 Tampereella.

 

Leijonaportti on vuosittain toistuva astrologinen tapahtuma, jossa Aurinko, Maa ja Sirius ovat linjassa Leijonan tähtikuviossa. Leijonaportti 8.8. on kosminen linjaus, jolloin Sirius-tähden energiat ankkuroituvat maahan. Sirius (spiritual sun) on kirkkain tähti, jonka näemme – jopa 26 kertaa kirkkaampi ja 2 kertaa isompi kuin aurinko. Leijonaportin aikaan Orionin vyö linjautuu Egyptin Sfinksiin ja Gizan pyramidiin. Portti on kokonaan auki 8.8. ja sulkeutuu 12.8. Jo tuhansien vuosien ajan on tiedetty tämän olevan merkityksellistä ja pyhää aikaa, jolloin energiat virtaa vapaammin fyysisen ja henkisten ulottuvuuksien välillä.

 

Illan ohjelma:

– klo 20.00-21.30 Kundaliinijoogaharjoitus ja meditaatio, Om Yoga -koululla, Vasrastokatu 3b, Tampere

– klo 22.00-23.00 Rauhallinen iltasauna Saunakonkeleiden kylpyrauhan saunatemppelissä, Rauhaniemessä, yleisellä vuorolla, hinta joko 11€ tai Rauhaniemen saunamaksu + 6€

Sisäänpääsy joogaan klo 19.45 alkaen, soita tarvittaessa ovisummeria Om Yogan ulko-ovella.

Kundaliinijoogaharjoitus ja gongi-rentoutus sopii kaikille paitsi raskaana oleville, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja oman joogamaton, muut tarvittavat tyynyt ja peitot löytyy valmiina.

Joogan jälkeen Rauhaniemeen saunalle siirtyminen omilla tai yhteisillä kyydeillä, mukaan uimapuku ja peseytymisvälineet.

Rauhaniemen kansankylpylän kupessa sijaitseva jurttasauna – Saunatemppeli – korostaa saunarauhan ja hiljaisen kylpemisen kauneutta. Saunatemppeli on toteutettu Saunakonkelin ja Rauhaniemen Kansankylpylän yhteistyönä.

Saunatemppeli on avoinna klo 22 asti yleisellä vuorolla ja klo 22-23 vain tälle joogaryhmälle. Nyt on oiva tilaisuus nauttia saunatemppelin ja Näsijärven rentouttavasta rauhasta pienellä joogaryhmällä ilman Rauhaniemen yleisen saunan ruuhkia.
Saunan pääsymaksu 11€ tai Rauhaniemen saunamaksu + 6€ maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyyntiin ja se ei sisälly jooga&saunaillan varausmaksuun.

Varaa paikkasi ja osta lippu verkkokaupasta osoitteesta https://holvi.com/shop/aquarianyoga/

Hinnat

– Earlybird 5.8.2024 asti

Jooga 25€ / 22€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

– Normaalihinta 6.8.2024 lähtien, jos paikkoja on vielä jäljellä

Jooga 35€ / 32€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: joogasauna2024)

– Saunatemppeli maksetaan erikseen Rauhaniemen lipunmyynnissä joko 11€ tai Rauhaniemen saunamaksu + 6€

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi ja Smartum, valitse käyttöpaikka ”Aquarian Yoga”). Lähetä maksun jälkeen vielä ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@aquarianyoga.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti varataksesi ja varmistaaksesi paikan! Vain etukäteen ostettu lippu oikeuttaa pääsyn tapahtumaan.

HUOM! Jos sauna&uinti ei tällä kertaa innosta, voit osallistua myös pelkästään kundaliinijooga&gongi-rentoutukseen Om Yoga -koululla tai zoom-yhteyden kautta (hinta 15€, käytä verkkokaupassa ALE-koodia: vainjooga) 🧘‍♀️

Lämpimästi tervetuloa rentouttamaan keho voimaannuttavalla joogatunnilla ja gong-rentoutuksella sekä koko illan kruunaavalla saunahetkellä Näsijärven rannalla!

Mahdolliset tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 0400-883715 /
Ari

Facebook-tapahtuma:

”Elokuun leijonaportin 8.8 jooga & saunailta Saunatemppelissä”